A zsidó rabbi bibliában (holt tengeri tekercsek) jézust kereszt helyett póznára akasztották fel nektek erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ezek szerint az egész kereszténység tévúton jár és mennek a kárhozatra hisz elhiszik sátán hazugságát amit ő vésett bele a bibliába?
"Széles az út ami pusztulásba visz és sokaj járnak azon, keskeny az út ami életre visz és kevesen találják meg azt"
2020. dec. 6. 23:04
41/44 anonim válasza:
#40, ahogy a kérdésed is provokatív, kamu kérdés, mostani állításod is színtiszta hazugság! Hol zsidóztam én, te elmeroggyant észlény? Itt be is fejeztem, nem etelek tovább!
42/44 A kérdező kommentje:
#41 Viszlát, ne is gyere vissza. A kérdésem valós viszont te csak trollkodsz
2020. dec. 10. 02:55
43/44 anonim válasza:
42-es "Viszlát, ne is gyere vissza." Viszlát de ne gyere vissza?! Te érted amit írsz?!?
44/44 A kérdező kommentje:
#43 még mindig itt vagy?
2020. dec. 10. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!