Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus ellenesek, Ti vagyonotok...

Jézus ellenesek, Ti vagyonotok hány százalékát ajánlanátok fel, hogy Jézus bűnbe essen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
He?
2020. dec. 2. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Mondjuk nem tudom, hogy mi az, hogy Jézus ellenes.
2020. dec. 2. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Míbájod?
2020. dec. 2. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kiket nevezel Jézus ellenesnek? Pl. a zsidók eléggé Jézus ellen vannak, vagy legalábbis a személyét övező misztikumot nem igazán fogadják el valósként. A muszlimok se nagyon komálják, legalábbis olyan értelemben, ahogy a Biblia ir róla (Isten fia). Esetleg még bizonyos sátánista szekták lehetnek Jézus ellenesek, bár nem ismerem a teológiájukat. Szóval kikre gondoltál pontosabban?
2020. dec. 2. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézem, ezt senki se érti. Ezért nem szabad ittas vagy drogos állapotban kérdést kiírni.
2020. dec. 2. 17:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Jézust megfeszítőket megvezetők.

Rávenni valakit arra, hogy elvégezze azt a munkát, amit nem mersz elvégezni.

Ha valaki beleszól abba amit csinálsz, és annak az embernek a szavába nem tudsz belekötni, mert a többség igaznak véli, tehát a tevékenységed napjai meg vannak számlálva, akkor ezt az embert nem kívánatosnak tartod. Megölni nem akarod, mert akkor téged is megölnek.

Ezért csellel rávesznek valakiket, hogy üldözzék őt, és ítéljék el.

Az, hogy azokkal mi lesz, szerintük nem érdekes. Feláldozhatók.

Tehát, akik ilyen módon ellenzik Jézus szavát, aki bűntelen, azok lehet, hogy vagyonokat fizetnének azért, hogy Jézus bűnbe essen, így el lehet ítéltetni.

Viszont akik a vagyonukat erre áldozzák, azok gyengülnek. Milyen arányban gyengítené valaki saját hatalmát, vagyonát azért, hogy Jézus bűnbe essen?

Jézus lefizethetetlen elméletben.

2020. dec. 3. 20:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg mindig nem értem.
2020. dec. 3. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedul :D
2020. dec. 3. 23:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a jézus ellenzők réteget. Kik ők? Miért ellenezné bárki jézust a kormányhatalmakon kívül?

Jézus túl bölcs, hogy bűnbe essen. Az ő szintjén bűn még mindig jobb mint az átlag ember szintjén a legjobb cselekedet. Az ő bűne, még mindig jobb, mint egy átlag ember tisztasága.

2020. dec. 4. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Sztem az ateista rétegre vonatkozikxd kedves kérdezőxd nem hiszünk benne xd
2020. dec. 4. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!