Ez az ének és ez a vonulás nem olyan mintha egy titkos szekta lenne?
Figyelt kérdés
Szerintem simán elmehet ez a felvétel egy amerikai filmben mint egy titkos szekta
2020. nov. 25. 16:05
12/31 anonim válasza:
13/31 anonim válasza:
most mivan egyszer szidod-egyszer tiszteled a "mágust"?!?
nem e vagy e kétszínű?!?
14/31 anonim válasza:
Nem tisztelem a mágust, de szidni se szoktam. Csak a tényeket írom le.
15/31 anonim válasza:
12es válaszoló! azt mondják hogy a hívőknek áldaniuk kell izraelt(gondolom h áldást örököljenek...vagy miért)lehet Sanya is azért teszi fel?!?
16/31 anonim válasza:
Ki mondja ezt? Hirtelen nem rémlik, hogy Jézus ilyet mondott volna. Mutasd a Bibliából.
17/31 anonim válasza:
az engem áldókat megáldom-az átkozókat átkozom....vhol pedig van....
18/31 anonim válasza:
Van hasonló, de én nem ezt kérdeztem.
20/31 anonim válasza:
Az apostolok az akkori kornak megfelelő ruhában hirdették az evangéliumot. Nem vettek fel római bohócruhát, nem öltöztek be a farsangi mulatságra!
És nem voltak homoszexuálisok sem! Egy kutatócsoport által több éven át végzett kutatás szerint a piros ruhás bíborosok túlnyomó többsége a férfiak/kisfiúk felé érez vonzalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!