Sok hívő miért mondja hogy ő ISTEN FELKENTJE?
Gondolom pünkösdistákról meg jehovistákról van szó.
Bár utóbbinál csak a Vezető Testületet tartják felkentnek.
Isten szellemével való felkenetését, csak nagyon kevesen kapják meg, Jézus volt az első ilyen személy. Utána pedig azok, akikkel maga Jézus is szövetséget kötött a királyságára.
Az tény, hogy ezeket a személyeket,-akiket Jézus "eme testvéreinek" nevezett, -támogatni kell.
Ez is egy "elhivás", csak más feladat.
A Biblia irja ezt, Jézus szavai ezek.
Javaslom ezt a mondatot kezd el megérteni: Máté 28:20
Én pedig veletek leszek mindennap a világrendszer befejezéséig.”
Kik azok a személyek, akiknek ezt az igéretet tette. Mert bizony emberek Ők.
Én is mondhatom, hogy azt a feladatot kaptam Istentől, kövezzelek meg. Akkor te ezt elfogadod és készségesen vállalod?
Ez egy nagyon jó kérdés. Bárki mondhatja magáról, hogy ő Isten felkentje!
A hitet és az állítást, az elhivatottságot a tetteknek kell, hogy bizonyítsák!!! Ilyen egyszerű! Nem elég csak mondogatni, mert az kevés! A tettek bizonyítsák az állítást!
Másfelől pedig létezik Istentől való bizonyság, bizonyosság a bűnök bocsánatára! Ha ez nincs meg és az Úr nem vett lakozást az ember szívében és elméjében az Ő Szent Szellemének megtisztítása és megújítása által, akkor nincs is miről tovább beszélni, ugyanis e nélkül csak ámításról és hitetésről beszélhetünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!