Szerintetek melyik a legnagyobb tévhit a Jehova tanúi tanításban?
---Jézus Isten első tökéletes teremtménye.---
te ballga ez hol van a bibliában? nektek kéne kipuffani a hülyeségetektől,honnan van Jézus? Akkor honnan van az Atya az is kipuffant? de betegek vagytok.
---Jézus nem az egylényegűséget vallotta. Érdekes. Azt mondta "az Atya nagyobb nálam".---
ez igaz ameddig emberi testben volt.
---Megkérdezhetem,hogy akkor szerinted hogy is lett Jézus? Csak úgy kipuffant valahonnan?---
minden teremtmény elött ő már volt,olvass már bibliát.
30
A Biblia szerint mind a gyermekei vagyunk. Ezzel mellélóttél.
Egyszülött nem úgy értendő, mint a dizikai világban. Te tényleg azt hiszed hogy Jézus és Isten közt apa-fia kapcsolat van, olyan mint a mi világunkban? Jézusnak volt egy anyja, megszülte, felnevelte, stb? Jézus szellemi lény.
31
A Biblia azt írja, hogy MINDENT Isten teremtett. A MINDEN szó alatt értendő Jézus is.
32
Ja, hogy nálad itt már testekre is van bontva... 😂😂
33
Egy szellemi lény hogy lehetne szülött? Ki szülte? Nagyobb hülyeséget ne mondj!
34
Igen,minden előtt már volt. Mert mindent azután Istennel együtt alkotott meg. De hogy lett? Ez a kérdésem. Csak úgy?
Ez mellébeszélés. Hol írja rólad a Biblia, hogy te az Atya egyszülött gyermeke vagy?
"Te tényleg azt hiszed hogy Jézus és Isten közt apa-fia kapcsolat van, olyan mint a mi világunkban?"
A Biblia azt írja, hogy igen. Nyilván nem pontosan úgy, mint a mi világunkban, de az apa-fia kapcsolat valós.
"Jézusnak volt egy anyja, megszülte, felnevelte, stb?"
Ennyire ostoba azért ne legyél.
Sehol nem írja, hogy az egyszülöttje vagyok. Nem is akarom hogy ezt írja.
Nem én, hanem te mutatod az ostobaságod... Születésről beszélsz. A születés csak fizikai lényeknlé lehetséges. Azért kérdeztem, te ezt így képzeled el? Mint az embereknél?
--- A születés csak fizikai lényeknlé lehetséges. ---
én azt hittem Istennél minden lehetséges,de jehovisták ezt jobban tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!