Szerintetek melyik a legnagyobb tévhit a Jehova tanúi tanításban?
10
Miért tagadnám a keresztényseget? Nem abból áll a kereszténység, amiket te leírtál. Jezus sosem nevezte magát Istennek. Amikor Pétert megkérdezte, minek tartja őt, Péter válasza az volt, hogy "az élő Isten fia". Jézus pedig helyeselte. Amiket te leírtál, katolikus dogmák
12
Ha hiszed ha nem, még sosem olvastam el teljesen az Újvilág fordítást. Mai napig egy 1941-es kiadású Károli fordítást használok, minden gond nélkül. És ebben sem ír mást, mint abban.
---Ha hiszed ha nem, még sosem olvastam el teljesen az Újvilág fordítást. Mai napig egy 1941-es kiadású Károli fordítást használok, minden gond nélkül. És ebben sem ír mást, mint abban.---
akkor elég felületes vagy! akkor itt mindenki csak szemtelenségből irja hogy más,aha! sajnállak.
14
Azért írják mert jól lehet ezzel támadni. De nincs alapja. Mint mondtam, én Károlit használok és nem jelent gondot
16
406-an vállaták érte a felelősséget (a teljes fordítói bizottság).
Nem igaz amit mondasz. Igazold, kérlek. Én Károlit használok és ott sem ír mást.
18
Nézze mindenki aminrk akarja. Mi is használjuk a Károlit (pl én csak azt használom). ☺️ De erről tudomást se kell végy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!