Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek melyik a legnagyob...

Szerintetek melyik a legnagyobb tévhit a Jehova tanúi tanításban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
0%

10

Miért tagadnám a keresztényseget? Nem abból áll a kereszténység, amiket te leírtál. Jezus sosem nevezte magát Istennek. Amikor Pétert megkérdezte, minek tartja őt, Péter válasza az volt, hogy "az élő Isten fia". Jézus pedig helyeselte. Amiket te leírtál, katolikus dogmák

2020. nov. 4. 11:03
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
tanuld még a bibliát,ne a hamis ujvilágot.
2020. nov. 4. 16:33
 13/65 anonim ***** válasza:
0%

12

Ha hiszed ha nem, még sosem olvastam el teljesen az Újvilág fordítást. Mai napig egy 1941-es kiadású Károli fordítást használok, minden gond nélkül. És ebben sem ír mást, mint abban.

2020. nov. 4. 16:36
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

---Ha hiszed ha nem, még sosem olvastam el teljesen az Újvilág fordítást. Mai napig egy 1941-es kiadású Károli fordítást használok, minden gond nélkül. És ebben sem ír mást, mint abban.---

akkor elég felületes vagy! akkor itt mindenki csak szemtelenségből irja hogy más,aha! sajnállak.

2020. nov. 4. 16:49
 15/65 anonim ***** válasza:
0%

14

Azért írják mert jól lehet ezzel támadni. De nincs alapja. Mint mondtam, én Károlit használok és nem jelent gondot

2020. nov. 4. 17:51
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom de az én ismeretségi körömböl mindenki mondta aki összevetette az eredeti bármelyik forditást ezzel a maszlaggal( ujvilág) mindegyikünk mondta hogy szörnyű,amit a laikus fórditók létrehoztak,és nem félnek a következményektől,egyedi az ujvilág,semmi köze egyik fórditáshoz sem,ahol Jézus van irva mindenhova odaköpték hogy jehova összetaknyolt egy iromány,nincs mit csodálkozni azok hogy senki sem vállalja érte a felelősséget. :-)))))))))))
2020. nov. 4. 20:36
 17/65 anonim ***** válasza:
0%

16

406-an vállaták érte a felelősséget (a teljes fordítói bizottság).

Nem igaz amit mondasz. Igazold, kérlek. Én Károlit használok és ott sem ír mást.

2020. nov. 4. 21:09
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Elég az ha mindenki wc papirnak nézi az ujvilágot,csak ti nem, ez magáért beszél,a többi fórditást miért használja számtalan egyház? ezt meg csak ti? Valszeg ha olyan jó és hiteles lenne mindenki elismerné és használná mivel olyan jól sikerült.
2020. nov. 5. 20:04
 19/65 anonim ***** válasza:
0%

18

Nézze mindenki aminrk akarja. Mi is használjuk a Károlit (pl én csak azt használom). ☺️ De erről tudomást se kell végy...

2020. nov. 5. 21:33
 20/65 anonim ***** válasza:
100%
és....Szerintetek melyik a legnagyobb tévhit a Jehova tanúi tanításban?
2020. nov. 5. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!