Jézus nélkül tényleg a pokolba kerül az ember lelke halál után?
Figyelt kérdés
Szerintem nem! Ha valaki jó ember nem jut oda! Mindenki bűnös. Ez csak az egyházak találtak ki hogy félelemben tartsak az embereket és hogy a pénzt fizessék a felekezeteknek2020. okt. 30. 06:49
21/24 anonim válasza:
#20-as, te szellemileg visszamaradott lehetsz. Megosztanád velünk a legmagasabb iskolai végzettségedet?
22/24 Közveszélyes Kontár válasza:
#21 miert vagyok az?
A legmagasabb a sok kozul melyik?
23/24 anonim válasza:
Mennyire sok? 8-assal kezdődik és általánossal végződik?
24/24 anonim válasza:
Legalább 100 ember állította már,hogy látták Elvis Presley-t a halála után,attól mèg tèny,hogy akkor már halott volt.
Vannak akik haszonszerzèsböl nagyot akarnak mondani ès vannak a tènyek.
A bibliát meg a biblián kivül semmi sem igazolja,ezèrt jogosan megkèrdőjelezhető.
Reggel jèzussal reggeliztem ès azt mondta,hogy eljövetele 2021 augusztus 20.án lesz.
Hidd el.Mostmár le is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!