Jehova tanui hivei miért ragadtak bele a szervezetbe?
30
Károli sem az ógörögöt, hanem a latin Bibliát fordította és a görög iratok csak segítsegül szolgáltak. A mi esetünkben is, csak nálunk az angol nyelvű volt az alap, nem a letin. És mi nem a 0-ról fordítottuk, hanem egy modern nyelvezetű és könnyen érthető megfogalmazású szöveget alkottunk.
34
A katolikusokon kívül senki nem vallja a katolikus tanokat. Egy keresztény vagy hindu sem vallja a muzulmán tanokat. Az amerikai polgárokon kívül senki nem szavaz most Trumpra vagy Bidenre.
Akkora hülyesegeket mondasz... Meg szép, hogy nem értnek egyet, mert akkor azzal egyszerűen saját maguknak adnának öngólt... Te, ha van egy álláspontod, akkor nyilván a te álláspontodat fogod tartani és nem alkuszol meg.
mert rajtatok kivül senki nem fogadja el hitelesként az ujvilág fórditást, már unlak hogy javitanom kell!
vajon más biblia fórditásokat miért használ számtalan egyház,felekezet stb? nem nehéz kérdés,mert hiteles és elfogadható.
36
A katolikus tanokat is a katolikusok fogadják el. A buddhista tanokat is buddhisták fogadják el. Nagyobb hülyeség get ne mondj! Normális, hogy egy református a református tanokat fogja osztani, nem a tanúk álláspontját.
Vajon miért használunk, mi tanúk pl Károli fordítást is?
Amúgy nekem mindegy hogy mit használsz. Felőlem olvad a Koránt. Csak ne foglalkozz másokkal
---Csak ne foglalkozz másokkal---
forditva ülssz a lovon,te irkálsz az én kiirt kérdésemhez,ne nevetesd már ki magad jobban,talán valaki puskát tart a fejedhez,senki nem hivott ide,te foglalkozol másokkal.
38
*a te kiírt kérdésed, amely érint engem, hisz az én hitemet ócsárolod
39
Ezt nem te mondod meg. És te vagy az legfeljebb, akinek bármilyen háros hatása van akár a levegőre nézve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!