Aki belép a jehova tanui szervezetbe azok miért teremnek rossz gyümölcsöt?
Eleve lecsúszott, naiv emberek azok, akik többségében bekerülhetnek oda. A 2011-es felmérések szerint a megadott felekezetek közül Jehova tanúinál volt a legkevebb értelmiségi.
Nagymamám bátyja is Jehova tanúja, 8 általánossal és valamilyen szakmával rendelkező műveletlen, naiv ember. Nem tudom, hogy mennyire van köze a vallás hatásának ahhoz, hogy olyan ember, akivel nagymamám nem akar már beszélni.
Vajon milyen rossz gyümölcsöt teremtem?
Az általad felsoroltak közül, egyetlen egy sem felel meg az esetemben, de sokunk esetében sem, Sőt.
Ha valakik elpártolnak, azok eleve minden ok nélkül teszik, sőt mi Tőbb Ők maguk okozzák a család szétszakadását.
Hiába általánositasz, Ez itt többségére nézve nem felel meg a valóságnak.
Én magam a lehető legjobb kapsolatban vagyok a nem Tanú Bátyám, húgom, és azok családjával, rendszeresen beszélgetünk, segitünk egymásnak.
Sőt szomszédaim sem haragszanak, és nem forditanak hátat. Némelyik idősebb szomszédomnak bevásárolok, csekket feladok, leviszem a szemetet, meglátogatom. Az egyik szomszédom lánya, kifejezetten kérte, hogy rendszeresen nézzek Rá az anyukájára, amig dolgozik.
Ennél fogva fals képet festessz, hogy mások elhiggyék a Te valótlanságaidat. A legtöbbjük, nem is néz utána, hanem egyből elhiszi amit hallott. Ezt használod ki, itt az Interneten.
"Ha valakik elpártolnak, azok eleve minden ok nélkül teszik"
attól, hogy nektek nem tetsző az ok, az még létezik
"egy szakember irta róluk,hogy egy szabadkövüves szekta"
azért minden baromságot nem kell elhinni. keresztények a tanúk, mert annak vallják magukat. és nem szabadkőműves szekta (mi a franc az amúgyis??), hanem keresztény szekta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!