Jehova tanui hivei miért ragadtak bele a szervezetbe?
---Nem,a te kijelentésedre értettem, mert az hazugság---
Mondja ezt egy hamis tanokat valló jehovista szervezet tagja. Hiteles.
10
Drága szívem, menj el a szemészetre. Én egy megveszekedett szót sem írtam az Újvilág fordításról. Hol odtad? Miért térsz el folyton a témától és miért provokálsz?
Semmiféle ferdítés nincs, ez csupán valami rögeszme.
Mondtam, mondj példát, milyen tan bibliaellenes! Rajta!
11
Ember,nem hamis tan. Nem te fogod eldönteni, hogy melyik a hamis tan. Ha te vagy a nagy okos aki ezt tudja, akkor könyörgöm tiltsd be a sokezer keresztény felekezetet amelyik nem egyezik a hiteddel. Csapj oda az asztalra és mutasd meg ki vagy te! Ha meg nem, akkor hallgass.
---Mondtam, mondj példát, milyen tan bibliaellenes! Rajta!---
A be nem teljesedett jóslatok? Ezt hamis proféciának nevezi a biblia.
folytassam? tovább is van még...
---Ember,nem hamis tan. Nem te fogod eldönteni, hogy melyik a hamis tan.---
ez igy van,de sajnos te sem,erre ott a biblia.ennyike!
---Ha te vagy a nagy okos aki ezt tudja,---
ehhez nem kell nagy okosnak lenni,a biblia direkt felhivja erre a figyelmet hogy nehogy megvezessenek minket,ha ti ignoráljátok a bibliai tanitást az a ti szegénységi bizonyitványotok.
14
Nezz utána a hátterüknek. Igaz Hitű Jehova tanúi nevű (ma már különvált tőlünk) szervezet befolyása miatt kerültek azok be a tanrendszerben. Ma be vannak tiltva, ezek pedig akik terjesztették, ki vannak közösítve.
16
Nem ignoráljuk. De nem te fogod eldönteni, hogy melyik az igaz hit a sokezer közül. Az Isten dolga.
---De nem te fogod eldönteni, hogy melyik az igaz hit a sokezer közül. Az Isten dolga.---
ugy-ugy és Isten könyvét a bibliát is elolvashatnád mit tart hamis vallásnak,de lehet azt mondanád Isten szavára hogy hazudik. Akkor egy hamis vallásból kiszakadt hamis vallás vagytok? gratulálok! A tanrendszert azt hoztátok magatokkal,az hogy a be nem teljesült próféciákat elutasitjátok,az normális.
- Igaz Hitű Jehova tanúi- Ezt a nevet ki találta ki? Én is igaz hithű biblia olvasó vagyok,de ez legalább igaz,mert elfogadom minden szavát az irásnak.Ti inkább a szakszervezetnek hisztek mint az irásnak na ez a baj.
18
Te beteg vagy 😂😂 én Jehova tanúja vagyok, tőlünk szakadtak ki az Igaz hitű JT-k.
Nem hamis vallás. Ezt betegesen erölteted, mert te nem hiszel benne...
Kérdezd meg az Igaz Hitű Jehova Tanúitól, nem tudom honnan szopták ezt a nevet. Magukat igaznak tartják. Én a Jehova Tanúi nevű szervezethez tartozom.
Nem, én is a Bibliának hiszek. Meg ha nem is fogadod el.
---Te beteg vagy 😂😂 én Jehova tanúja vagyok, tőlünk szakadtak ki az Igaz hitű JT-k.
Nem hamis vallás. Ezt betegesen erölteted, mert te nem hiszel benne...---
Nem is fogok ebbe hinni,akik a bibliát elutasitják.
--- Én a Jehova Tanúi nevű szervezethez tartozom.---
Ez a baj! Én Jézus Krisztushoz! Térj Meg! Hagyd el a hamis tanitást,mert rámegy az üdvösséged,Jézus ezt mondja a bibliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!