Miért lesz valaki muszlim aki nem arab?
Az iszlám az araboknak való vallás, arab próféta, arab nyelvű Szentkönyv, a szenthelyeikből kettő (Mekka és Medina) az Arab-félszigeten van, arabul imádkoznak, stb.
Kb. mint a judaizmus és a zsidók.
'Ha valaki elhagyja a keresztény vallás akkor nem ismeri a keresztény vallást."
#20-as, igen, persze, muszlim barátunkról van szó, aki kényszeren bizonyítani akarja MAGÁNAK, hogy jól tette, hogy elárulta a kereszténységet. Mást egyébként nem érdekel, hogy ő elhagyta, ő dolga. Azt viszont, hogy áskálódjon a ker. ellen NEM TŰRJÜK. (Vannak méltatlan keresztények és ennek semmi köze az én hitemhez)
"Azt viszont, hogy áskálódjon a ker. ellen NEM TŰRJÜK."
Ha kifejtem a véleményem az szerinted áskálódás? :) Meg mi az hogy "elárulta a kereszténységet"? Aki elhagy egy vallást az szerinted áruló? :)
Én muszlim vagyok és magyar.
Úgy lettem muszlim, hogy áttértem. :-) Közöm nincs az arabokhoz. A családomból mindenki magyar és keresztény.
És nem a férjem / barátom miatt tértem át, ugyanis nincs. Nem is volt arab barátom.
Hanem saját meggyőződésből.
23/n
Na és akkor mi a helyzet a perzsákkal, afgánokkal, pakisztániakkal stb?
Nem arabok mégis muszlimok és arabul se beszélnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!