Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért lesz valaki muszlim aki...

Miért lesz valaki muszlim aki nem arab?

Figyelt kérdés

Az iszlám az araboknak való vallás, arab próféta, arab nyelvű Szentkönyv, a szenthelyeikből kettő (Mekka és Medina) az Arab-félszigeten van, arabul imádkoznak, stb.

Kb. mint a judaizmus és a zsidók.

2020. okt. 25. 16:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

'Ha valaki elhagyja a keresztény vallás akkor nem ismeri a keresztény vallást."

#20-as, igen, persze, muszlim barátunkról van szó, aki kényszeren bizonyítani akarja MAGÁNAK, hogy jól tette, hogy elárulta a kereszténységet. Mást egyébként nem érdekel, hogy ő elhagyta, ő dolga. Azt viszont, hogy áskálódjon a ker. ellen NEM TŰRJÜK. (Vannak méltatlan keresztények és ennek semmi köze az én hitemhez)

2020. okt. 27. 16:23
 22/34 anonim ***** válasza:
39%

"Azt viszont, hogy áskálódjon a ker. ellen NEM TŰRJÜK."

Ha kifejtem a véleményem az szerinted áskálódás? :) Meg mi az hogy "elárulta a kereszténységet"? Aki elhagy egy vallást az szerinted áruló? :)

2020. okt. 27. 16:33
 23/34 anonim ***** válasza:
50%
nyugi, muszlim barátunk, folytasd csak a pufogást - elég sokat beszélgettünk, nincs értelme, semmi sem lett tőle jobb. Érthető pszichológiai helyzet: állandóan azt kell bizonygatnod, a ker-ek rosszul teszik a dolgukat, és én én én én jobb vagyok, Jobb vagy, a ker.- meg idióták, írásban adom, pááááá
2020. okt. 27. 16:38
 24/34 anonim ***** válasza:
19%
Ha zaklatott lelkiállapotban vagy a keresztény vallásod miatt, ne másokon vezesd le.
2020. okt. 27. 17:03
 25/34 anonim ***** válasza:
50%
Köszönöm a tanácsot, muszlim barátom, ta valóban omniscientia - mindentudó- állapotban vagy, tudod, miért zaklatott valaki. Nem nem azért, mert idegesít az erre szakosodott muszlim barátunk. No. Lehet leszállni egymásról, nem gyümölcsöző a párbeszédünk.
2020. okt. 27. 17:07
 26/34 anonim ***** válasza:
28%

Én muszlim vagyok és magyar.

Úgy lettem muszlim, hogy áttértem. :-) Közöm nincs az arabokhoz. A családomból mindenki magyar és keresztény.

És nem a férjem / barátom miatt tértem át, ugyanis nincs. Nem is volt arab barátom.

Hanem saját meggyőződésből.

23/n

2020. dec. 5. 22:48
 27/34 A kérdező kommentje:
# 26 Ezt tiszteletben tartom, de ez még bizonyítja, hogy az iszlám nem arab vallás. Vannak akik áttérnek a judaizmusra, pedig nem zsidó származásúak és sem a rokonai sem a barátai között nincs senki a zsidó származású, mégis áttér, de ez még nem azt jelenti, hogy a judaizmus nem a zsidók vallása.
2021. febr. 21. 14:11
 28/34 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy ez még nem bizonyítja...
2021. febr. 21. 14:12
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Na és akkor mi a helyzet a perzsákkal, afgánokkal, pakisztániakkal stb?

Nem arabok mégis muszlimok és arabul se beszélnek

2021. febr. 21. 14:26
 30/34 anonim ***** válasza:
36%
A muszlimok 80%-a nem arab. A Korán is mindenkihez szól. Sehol nem írja hogy az arabok vallása az iszlám.
2021. febr. 21. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!