Ferenc pápa azt mondta, hogy a homoszexuálisok is isten gyermekei. Nem szégyelli magát isten, hogy ilyen embereket teremtett?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 18:40
41/43 anonim válasza:
Árt a francokat... A válás sem árt. A családon belüli erőszak, az agresszió, a gyűlölködés, na azok ártanak! Aztán akkoriban marhára jó volt, mikor nem lehetett válni, de gyűlölték egymást a felek, mint a sz.rt és minden nap ment a püfölés... Bocs, de nekem nem hiányzik. Ártani pedig TE ártasz, és nem a melegek! A hangos kutyás megjegyzésed meg nettó idiotizmus, a kutya azért kutya, hogy ugasson, ha macska lenne nyávogna. A gazda hibája, ha nem foglalkozik vele és ezért állandóan ugat.
2000 éves hülyeséggel is kár jönnöd, egyházi suliba jártam, bőven tudnék mit mesélni... Nem, marhára nem vagyok vak, benned pedig semmi nincs, ami kicsit is Jézushoz tenne hasonlóvá.
42/43 anonim válasza:
Azért tart ilyen rossz felé a világ is, mert megengedtétek a válást, házasságtörést. ---> Mi ez a többesszám, te szerencsecsomag? :D Persze, a GYK olvasói engedték meg tegnap. A világ a magadfajta miatt tart ott, ahol! I.ten nevét pedig a szádra ne vedd!
43/43 anonim válasza:
És csak f.ssa tovább a hülyeségét. :D És ennyi ésszel még ő akar másokat kövezgetni. Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!