Nem valószínű.
Sőt, valószínűleg a Földön sem teremtett.
Az minden bizonnyal csupán egy mese.
A kérdésed egyébként eleve hibásan van megfogalmazva, lásd érvelési hibák, állító kérdés. [link]
Isten létezése ugyanis nem elfogadott mindenki számára.
Isten, a földön kívül még több más helyeken is teremtett életet!
Pl. A vízben ! Értsd úgy, hogy a tengerekben, óceánokban,tavakban , folyókba, stb.
Kedves Kérdező!
Természetesen teremtett Isten a földön kivül is életet. Csak nem olyan formában, ahogyan azt az emberek elképzelik. Mert az emberiség azt gondolja, hogy talán valamelyik bolygón - akár távolin is - lehet még élet. De Isten az embert a földre teremtette. Viszont az angyalokat - szellem teremtményeket - a mennybe. Ezek a szellem lények számunkra láthatatlanok. Olyanok pl.: mint a levegő. Azt sem látjuk. Tehát ők más dimenzióban élnek. Nekik nincs anyagi/fizikai testük mint nekünk. A Szentirásból tudjuk, hogy sehol máshol nincs élet, bármennyire is kutatják, nem fognak találni. Ha esetleg van kérdésed, irjál privátba. Üdv: Judit!
"A Szentirásból tudjuk, hogy sehol máshol nincs élet, bármennyire is kutatják, nem fognak találni."
Egész pontosan ezt honnan tudjuk belőle?
Én az 5# -ös vagyok !
Az eddigi válaszokból amiket olvasok, nekem úgy tűnik mintha mindenki csak is kizárólag az Emberi életre gondolva vállaszólt a kérdésre.
Pedig a kérdés nem kizárólag az emberi életre vonatkozva értelmezendő, hanem inkább általánosságba véve értelmezendő! Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!