Ferenc pápa azt mondta, hogy a homoszexuálisok is isten gyermekei. Nem szégyelli magát isten, hogy ilyen embereket teremtett?
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 18:40
1/43 anonim válasza:
Az egèsz emberisèg miatt szègyelhetnè magát.
2/43 anonim válasza:
Csak az fogalmazzon meg kritikát, aki jobb teremtést csinált már.
3/43 anonim válasza:
#1 de miért, én bírom az embereket, sőtt a barétaim is emberek, és a szerelmem is ember lessz, sőtt a gyerekem is....
Fura lenne ezek után nem szeretni az embereket.
4/43 anonim válasza:
Kegyetlen világ ez...
...ès mèg ezt leírtam majdnem 1000 nemierőszak törtènt.
5/43 anonim válasza:
Miért kéne szégyellnie magát e miatt? Valószínűleg a legtöbb meleg nálad értékesebb ember.
6/43 anonim válasza:
Inkább azt szégyelli, hogy gyűlölködnek az ő nevében az álkeresztény patkányok.
7/43 anonim válasza:
Különben nagyon sok buuzi barátom van, én szerencsére nem és mondhatom lélekben nagyon rendesek, talán a legrendesebb emberek a férfiak között. Általában a hetero férfiak 80% vadb@rom.
8/43 anonim válasza:
#7 azért ez erős túlzás bár férfi létemre kevés férfi barátom van de nem vadbarmok.
Meleg ismerősöm csak négy van de ők is normálisak.
9/43 anonim válasza:
Tényleg erről szól a vallás ? Kirekesztés és gyűlölködés ? Nemcsak a homokosok esetén vettem ezt észre. Nem vagyok megkeresztelve, de ahogy elnézem nem is leszek. És ha tényleg létezik Isten, nem én fogok elégni a Pokolban, mert nem locsolt le vízzel csecsemő koromban egy álszent csuhás, nem járok vasárnaponta képmutató emberek közé, hanem azok fognak elégni, akik mást sem tudnak, csak migránsozni, b.z.zni, stb.
10/43 anonim válasza:
Elmondod mennyire nem vagy kirekesztő, majd pokolravalónak ítélsz egy egész vsllási kozosséget.
😂😂😂
Megy az önellentmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!