Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanui és más szervezete...

Jehova tanui és más szervezetek miért nem segitenek a rászorulókón? miért nem osztanak ételt,ruhát,a többi kereszténynek nevezett szervezetek csak miért a krisnások?

Figyelt kérdés
télen is csak a krisnások osztanak ételt a blaha lujza téren,egy kereszténynek nevezett társulatot sem láttam még kaját osztani vagy ruhákat.
2020. okt. 21. 18:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

-Neked tévelygés, másnak hit-

Sátánizmus is egy hit valakiknek.

2020. okt. 25. 06:00
 32/55 anonim ***** válasza:

31

Igen. És a katolikus hit is. Meg a református. Meg a buddhizmus. Sőt, az ateizmus is. Látod, milyen ez a világ?

2020. okt. 25. 07:41
 33/55 A kérdező kommentje:
ha te mondod Gumi!
2020. okt. 26. 17:43
 34/55 anonim ***** válasza:
Gumi? Téged ki nevezett így? Vagy mi jogosít fel arra, hogy engem így nevezz? Ki vagy te?
2020. okt. 26. 18:26
 35/55 A kérdező kommentje:
Nyugi van Gumifejű! Nem akar bántani senki! Csiga vér!
2020. okt. 27. 06:21
 36/55 anonim ***** válasza:
Anyukádat nevezd így! Esetleg a személyidben cseréld ki a neved! Ha nem tudsz tisztelettel beszélni, vagy halgass, vagy írd meg saját magadnak a sületlenségeidet!
2020. okt. 27. 06:24
 37/55 A kérdező kommentje:
Aludj már kisbalázs! Korán van! A jehovistáknak nem szabad igy beszélni? Feldoblak a szervezetnél és röpülsz! Gumifej!
2020. okt. 27. 06:31
 38/55 A kérdező kommentje:
u,i, igazán primitiv egy társaság a jehovista társaság,azért is vannak olyan korlátolt tanaitok.
2020. okt. 27. 06:32
 39/55 anonim ***** válasza:

37

Repülök? Nem hinném. Miért, ki vagy te? A szervezet nem rendőrség, nem lehet feldobni senkit. De mint mondtam, a szülőanyádat illesd ezzel a névvel. Nekem van tisztességes nevem, s nem ittunk pertut, hogy csak úgy elnevezgess aminek akarsz.

38

Látod, én ugyazet gondolom a te szellemi képességeidről :)

Azok alapján ahogy viselkedsz s ahogy megnyilvánulsz.

Korlátolt tan? Ezt te döntöd el, okoska?

2020. okt. 27. 06:38
 40/55 A kérdező kommentje:
Azt hogy hamis tanaitok vannak nem én döntöm el,ez tény nézz körbe kicsit. Szeretem azt amikor egy jehovista megnyilvánul és megmutatja magát hogy mégis milyen a lelkülete,más is legalább látja hogy mi is van az álarcotok mögött.A Gumifejű jelentése nem sértő rád nézve vagyis rátok nézve jelentése: üres fejű,bigott,primitiv,azaz egyszerű,ésszerű gondolkodást mellöző, nem sértés ezek vagytok. Gondolom a motivációs tréningen amire járssz ott nem szoktál burkoltan anyázni? ott elő kell adni kis mekegő bárányt,a való életben pedig egy primitiv buta korlátozott ember vagy. Szégyen.
2020. okt. 27. 07:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!