Lélekvándorlás esetén, az adott lélek mindig egy új tudatot hoz létre?
Az embernek nincs előző élete, ezt maga Jézus is megmondta.
Csak neki volt az emberi élete előtt más életformája.
(János 8:23) . . .„Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Az ember a Földi, sehol máshol nem létezett. A bűn miatt pedig jelenleg visszatér a Földbe a halála alkalmával.
3
(1Mózes 3:19) 19 Arcod verítékével eszed a kenyered, míg vissza nem térsz a földbe, mert abból lettél. Mert por vagy, és a porba térsz vissza.”
Az ember visszatér oda amiből lett. Nem fentről, hanem innen alulról.
ezt Jézus nyomatékositotta. Csak Ő élt emberi létezése előtt, és oda is tért vissza.
Az ember pedig nem tér más létformába, más életforma nem lesz. Ez a büntetése. A reinkarnációval nem lenne büntetés, és ellent mondana Isten itéletének.
Nem pétrehoz, hanem kapcsolódik. Az agyhoz kapcsolódik. Ezzel lesz egy új elmekomplexum, de mind a szellemi elme egy kisebbik, torzított verziója.
Halálkor ahogy haladsz feljebb, vissza önmagadba, minden emlék és belső tudás megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!