Egyesek miért mennek bér imádkozni, ha mégsem élnek úgy mint a keresztények? Tehát néha bunkók, néha káromkodnak Isten nevét is kiejtve stb...
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 13:56
11/14 anonim válasza:
Na, mint, ha te nem azt csinálnád kedves 10-es válaszoló. Igenis az ilyen ember az én szememben képmutató.
12/14 anonim válasza:
Hol lehet pénzt kapni imádkozásért? Én nem tudok ilyenről.
13/14 anonim válasza:
11# mutasd meg hol csináltam. Nem én vagyok ott minden katolikus ellenes kérdésnél vicsorogva... Nem én állítok fel saját szabályrendszert, ami alapján, ha megfelel a hívő, akkor azt állítja a másik, hogy Isten szemében is elfogadhatóvá válik... Nem én szapulom a viselkedése alapján a másik embert és mondok róla olyan következtetést, amihez semmi közöm nincs. Nem, én ezt nem csinálom és nem mondom meg senkinek sem, hogy hogyan kéne viselkedni. Mert senki sem tökéletes. Hol nem tetszett a kommentem, hogy egy ilyen kérdés alatt személyeskedni kezdtél?
14/14 anonim válasza:
Bèr imádkozás a Biblia szerint nincs,ha van kèrlek idèzd a bibliábol,mert lehet hogy tèvedek.Imádkozni mindenkièrt lehet nem fontos azt tudatni az èrintettel.Ne tudja a balkeze,hogy mit tesz a jobbkezed alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!