Miért nem szeretitek a románokat?
holott az utánuk születetteknek már semmi közük az “ősbűnhöz”.
És? Utálja bárki is őket?
Igen, sokan vannak akik azért utálják a románokat mert 100 éve trianon ... a többit tudjuk.
Sokan pedig azért utálják mert sokukra tökéletesen ráillenek a sztereotípiák. Persze magyarokból is vannak rosszak, ahogy mindenkiből. Én sem úgy an blokk “a románokat” utálom, hanem akik mondhatni tesznek azért ,hogy legyen miért utálni, legyen magyar vagy román.
Románokkal nincs kapcsolatom, viszont sok magyar származású ismerősöm van, akik a Trianoni egyezmény miatt Romániában maradtak, ragadtak, de a szívük mélyén Magyarok!!!
Tudni kell különbséget tenni Echte Román között és (ma)román területen élő magyar között!!! Szinte egész Erdély Magyar terület volt, amit lecsatoltak!!! Ez undorító és vérlázító!!! Vissza kell csatolni Erdélyt Magyarországhoz!!! Németországot is egyesítették!
13
Nem tudom sírjak vagy nevessek
Én nem utálom őket, volt idő, hogy szinte csak román zenészeket/előadókat hallgattam, mert azért valljuk be: a zenei iparuk jóval színvonalasabb, mint az a trash moslék, ami itthon van. A hírességeik is szimpatikusabbak, tényleg tehetséges emberek dolgoznak közöttük, akiknek a magánéletük is példaértékű, pl. Elena Gheorghe, Andra, INNA, Antonia, Irina Rimes, - nem vehetők egy kalap alá az itthon futtatott autotune királynő “Lildzsikékkel”.
Tegyünk már különbséget a szélsőséges, non-stop politizáló neon*cik (beszéljünk MINDKÉT oldalról!), és azok között, akik hétköznapi, tisztességes emberek, és nem eszközük a gyűlölködés, csak éppen egy másik nemzethez tartoznak.
Egyedül az utálkozó, felszínes embereket nem kedvelem, - legyen bármilyen állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!