Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Európában ti mennyire szeretit...

Európában ti mennyire szeretitek az angolokat és mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
Én őket utálom legjobban valahogy az egész kultúra nekem olyan furcsa most is a nagyon önérzetük miatt kiléptek mert hogy ők önállóak akarnak lenni.... Aztán mindig különcködtek, fordítva van a közlekedés, külön autókat gyártanak ott nekik, aztán még mindig szinte Királyság van, a királynőnek nagy hatalma van, mint a középkorban majdnem, valahogy Nekem olyan furcsa ez az ország és nagyon nem tetszik a gasztronómiájuk sem.
2020. febr. 1. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Európában van pár királyság hercegség vallási vezetők amik politikai befolyással bírnak és mindenhol másutt a földön . Megteszik előnyük származik kijátsszák a jokert helyesen .
2020. febr. 1. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:
1. Szerintem az angol királynő messze a leghangsúllyossabb nemesi személy Európában
2020. febr. 1. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én laktam Millwall-ban (London) 4 hónapot még évekkel ezelőtt, és nagyon jól éreztem magam. Igazából nem volt rossz élményem emberekkel, maximum olyan, hogy nem értettem, hogy mit mondanak, vagy pont ők nem értettek engem (ebből sajnos elég sok). De ezek is mind viccesek voltak inkább. A gasztronómia szerintem nagyon jó Londonban, legalábbis Budapest és Salzburg után. Az angol emberek nagyon kevesek és nekem szimpatikusak voltak. Sajnos az árak brutálisak, emiatt sem maradtam továb.
2020. febr. 1. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem náluk van fordítva a közlekedés, hanem a világ többi részén lett megfordítva, mert valamelyik diktátorra rájött az akarhatnék, és megörökítette magát. Mivel az emberek nagy részének a jobb szeme a vezérszem (jobb térfélre lát jobban), és a jobb keze a használt keze, mind közlekedésben, mind másik emberrel való találkozásnál vagy akárminél alap volt, hogy balról megy el mellette, mióta világ a világ. Ez természetesen kialakuló biológiai jelenség és nem társadalmi szokás. A '41-es megfordítás pedig máig nem fejeződött be, nehézkesebb vállalatoknál, mint például a MÁV három vasútvonalon még mindig "fordítva" futnak ki a vonatok, az összes jelző meg a mozdonyvezetők ülése is a jobbszemes elven a "másik" oldalon van azóta is mindenhol a világon... Néha, 20-30 évente nagy csinnadrattával eszükbe jut fordítani még a hiányosságokon, legutóbb a kisföldalatti lett átfordítva. Egyébként meg többek között mi voltunk azok a hülyék, akik gyártottuk nekik a 480, 481, 489, 350j, 261, 281... -es jobbkormányos busztípusokat, nem volt az olyan rossz buli... amig tönkre nem tette korunk feltörő söpredéke ezt az országot. Na, de ez csak egy kis adalék.

Visszatérve a kérdése, hogy szívlelem-é az angolokat, maradjunk annyiban, hogy én már lassan senkit sem szívlelek ezen a bolygón, különös tekintettel az europid népségre.

2020. febr. 2. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te vagy dominik?
2020. febr. 2. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!