Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek kézzel fogható...

Szerintetek kézzel fogható bizonyítékként jobb tudni, hogy a kereszténység valódi, és van túlvilág? Isten és Jézus pedig valóságos most is. Tehát van bizonyíték arra, hogy a Biblia tényleg valódi, és van élet a halál után.

Figyelt kérdés
De ha kiderülne, akkor minden ember jó lenne?

2020. aug. 25. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2020. aug. 28. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Nincs bizonyíték, a kiírt kérdésed követő állítás alapvetően hibás:

"Isten és Jézus pedig valóságos most is. Tehát van bizonyíték arra, hogy a Biblia tényleg valódi, és van élet a halál után."

Csak állítottad, hogy van bizonyíték. Hol van a bizonyíték?

#11:

Az idézett válaszból:

"Például arra a napra, amikor születtünk nem emlékszünk, pl. 12-e, péntek reggel-nem is tudtuk volna felfogni-. Mégis elhisszük azt, amit mondanak nekünk a szüleink, vagy ami az igazolványunkra van írva."

Nos, az én szüleim az életem során nagyon megbízhatónak bizonyultak, ezért bemondásra elhiszem nekik, hogy aznap születtem. Annál is inkább, mert az igazolványomban álló dátumot az orvosok és adminisztrátorok erősítik meg. Bizonyíték rá az összes akkor élő rokon megerősítése.

Ugyanakkor a születési dátumom nem befolyásolja több millió ember mindennapos életét és jogait. Pont ezért a Bibliától az ember sokkal-sokkal többet vár el.

2020. aug. 28. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező: "...van élet a halál után."

Kik azok, aki erre tudnak válaszolni?

Mt.27,53.És kijövén a sírokból, a Jézus föltámadása után bementek a szent városba, és sokaknak megjelenének.

Jn.11,43.És mikor ezeket mondá, fenszóval kiálta: Lázár, jőjj ki!

Ők minden bizonnyal beszéltek a túlvilágról, ahogy pál is:

II.Kor.12;

2.Ismerek egy embert a Krisztusban, a ki tizennégy évvel ezelőtt (ha testben-é, nem tudom; ha testen kívül-é, nem tudom; az Isten tudja) elragadtatott a harmadik égig.

3.És tudom, hogy az az ember, (ha testben-é, ha testen kívül-é, nem tudom; az Isten tudja),

4.Elragadtatott a paradicsomba, és hallott kimondhatatlan beszédeket, a melyeket nem szabad embernek kibeszélnie.

Mikor történt ez Pállal? Az első térítő útján amikor megkövezték!

Csel.14,19.Jövének azonban Antiókhiából és Ikóniumból zsidók, és a sokaságot eláltatván, megkövezék Pált, és kivonszolák a városból, azt gondolván, hogy meghalt.

Tehát Pál is átélt és megtapasztalt egy halálközeli élményt!!!

Ezek Bibliai bizonyítékok, de vannak mai bizonyítékok is szinte számtalan, akik arról tanúskodnak és arról számolnak be, hogy meghaltak, de aztán visszatértek a testükbe.

2020. aug. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!