Szerintetek melyik az igaz vallás? Kereszténység, vagy pedig Jehova tanúi?
Figyelt kérdés
Ez a kettő azért lehet igaz, mert Jézus, és a Biblia a bizonyíték.2020. aug. 15. 19:47
1/31 anonim válasza:
Amelyik vallja, hogy Jézus az Úr, az Atya Isten dicsősére és Ő a megváltó.
2/31 Demion válasza:
Miért csak kettőből lehet választani?
Illetve +1. lehetőség: mi van, ha egyik vallás sem igaz?
4/31 A kérdező kommentje:
Akkor így jártunk. De ahogy írtam, Jézus, Biblia a bizonyíték.
2020. aug. 15. 20:30
5/31 anonim válasza:
Ki szerint? Szerintem egyik se, de én ateista vagyok. Egy muzulmán szerint az övé, egy budhista szerint meg az övé. Olvass utána kicsit a keresztes háborúknak, ott is ezen ment a vita, naponta több ezer ártatlant öltek meg a saját vallásukat bizonygatva. A keresztények is, meg a muzulmánok is.
6/31 anonim válasza:
Ezt biztos nem tanítják a hit gyülekezetben. :) 5. voltam
7/31 anonim válasza:
5 A Muzulmánok istenének van megváltója? hm? A buddhistának van?hm?
Mutass egyetlen egyet légyszíves nekem.Csak egyet.
8/31 anonim válasza:
Az oszloposok Mihály arkangyalt istenítik.
9/31 anonim válasza:
Az oszloposok pont, hogy nem istenitik Mihályt :)))
Számomra a kereszténység.
10/31 anonim válasza:
A JT eleve keresztény felekezet. Szóval rossz a kérdésed. De ennyi erővel már feltehetted volna azt is, hogy melyik az igaz vallás, az iszlám, a kereszténység, a buddhizmus vagy a taoizmus stb.
FELEJTSD EL AZ ILYEN KÉRDÉSEKET. Ha létezik Isten, nem az alapján fog megítélni, hogy miben hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!