A keresztények tényleg így reagálnak arra, ha valaki másban hisz?
Ebben a műsorban elég durván viselkednek, csak mert valaki hisz az asztrológiában vagy ünnepli a napfordulókat.
https://www.youtube.com/watch?v=8ueKOVzk4Gg
(angol)
itt a lényeg
Az "itt a lényeg"- be sajnos belenéztem, szerencsére nem az elejébe ! 1 egész percet bírtam. Ezt jó lenne, ha mások nem néznék meg, szörnyűbb hangok vannak benne, mint bármelyik durva horror filmben. Egyébként az 1 perc alatt nem láttam keresztényeket, csak egy elmebeteg nőt üvöltözni!
Félelmetes, hogy ilyeneket nézel, ez biztos nem tesz jót az idegrendszerednek!
Én is belenéztem... Már bánom...
Biztosat ugyan nem tudok mondani, de hogy az az ordibáló asszony nem keresztény, azt nagyon valószínűnek tartom
Olyan unalmas ez...
X millió keresztény él a Földön, a világ népességének egy tekintélyes hányada, ráadásul sokféle egyházban, irányzatban. Nem beszélhetünk tehát "A" keresztényekről. Olyan jó lenne, ha végre elfelejtenénk ezeket az általánosításokat, hogy "A" ...-k. Nincs ilyen, nyista. Emberek vannak eltérő véleménnyel, még egyes valláson, egyházon, irányzatokon belül is.
En hiszek Istenben, viszont az asztrologia is nagyon erdekel.
Sajnos sok ember nem tudja elfogadni, hogy valaki hisz egy olyan dologban, amiben sajat maga nem:/
Tiszteletben kell tartani masnak a velemenyet , en igy gondolom.
- Doktor úr,jól értettem, elmehetek?
- EL-ME-BE-TEG!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!