Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Vallásos emberek! Ti miért...

Vallásos emberek! Ti miért hiszitek el amit az egyház mond?

Figyelt kérdés
sosem értettem hogy lehet az, hogy ennyi ember bedől az egyháznak. meg a bibliának. mi késztet embereket arra, hogy pár pap kitalált rizsája szerint éljen? kíváncsi vagyok. és kíméljetek az isten márpedig van és nem hazugság szöveggel, mert nem tudjátok, hogy van-e és nem is érzitek. ha azt állítanátok, hogy nektek megjelent, vinnének a diliházba, ugyanis senki nem hisz ilyet el, tehát mindenki tudja, hogy nincs. és mégis hiszik az emberek. de miért?
2010. aug. 4. 22:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
02:33 - Tudod, a középkori egyház ugyanilyen fafejű volt, mint te most. Nem kell megcáfolni semmit, se a létezését se a nem létezését nem tudja senki bizonyítani, mert ez HIT, és nem materiális tudomány, egyébként bizonyos felsőbb szinteken még a materiális tudományok is tudnának neked olyant mondani, amire azt mondanád, hogy te nem ezt tanultad az iskolában, ez lehetetlen, pedig mégse az. Nem érdekel, hogy te miben hiszel vagy miben nem hiszel, az a te dolgod, de ne bánts másokat azért, mert másképp gondolják, mint te. Egy példa: nem tudom, mi az általad legjobban utált étel, amit semmi pénzért nem ennél meg, de biztos van olyan ember, aki szereti, ettől még egyikőtök se rosszabb vagy kevesebb a másiknál. Foglalkozz a saját dolgoddal, és tedd hasznossá magad, ha mindenki azt tenné, akkor talán Magyarország is haladna valamerre...
2010. aug. 11. 09:27
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
aha. szóval a hit. gratulálok agymosott zombik
2010. aug. 16. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!