Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha van pokol akkor az milyen...

Ha van pokol akkor az milyen lehet?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen? Mert ha van akkor tuti oda kerülök és szeretnék felkészülni rá.

2020. aug. 16. 03:07
 1/9 Duenna ***** válasza:
36%
Nyugodj meg, nincs pokol! Csak a vallásosak hisznek a pokol létezésében, valójában nem létezik pokol. Ha csináltál valamit, amit nem lett volna szabad, majd halálod után saját magad elszámolsz a saját lelkiismereteddel. De helyre is hozhatod az elrontott dolgaidat, és akkor minden rendben lesz. :)
2020. aug. 16. 03:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs pokol, hamarabb bűnhődsz a következő életedben.

De ha lenne, nem olyan lenne, mint ahogy kitalálták.

Szerintem üres lenne és csak az emlékeidet élnéd újra amolyan vezeklés képp. Az szörnyű bűntetés tud lenni.

2020. aug. 16. 04:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy van pokol. De még vannak kérdéseim. Pl aki rosszat csinál vagy nem bánja meg a bűneit akkor az az ember a pokolba kerül?
2020. aug. 16. 06:25
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

A pokol és a menny itt van a Földön.

Nézd meg az afrikai ehezőket, amerikai, brazil gettókat, ott a pokol. Tekints azokra, akik álomutazáson vesznek részt, luxusban élnek, ott a menny.

2020. aug. 16. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

A pokol az emberiség sirja, ahova eltemetik a halála után, mivel megszűnik létezni.

Sajnos jelenleg még mindenki meghal, még azok is akik igyekszenek helyes élni a keresztény életüket. A Feltámadás lehetősége az, ami megadatik nekik.

A helytelenül élök pedig nem élhetnek soha többé.

2020. aug. 16. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Ilyen, ő volt lélekben ott:

https://www.youtube.com/watch?v=2l2rTroPsks

2020. aug. 16. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
2020. aug. 16. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerencsére meghalunk és nem kell tovább szenvedni a Földön.
2020. aug. 16. 12:11
 9/9 anonim válasza:
A pokol létezik,de nem tart örökké. Ha nemcsak a légből kapott találgatás érdekel,akkor utánanézhetsz a Garuda puránában.
2020. aug. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!