Vallásosak! Szoktatok kérdezni itt ateista kérdéseket? Tehát kíváncsi vagy, hogy milyen válaszokat kapsz.
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 12:23
11/13 Mansour válasza:
Én egyszer a szabad akaratot megkérdőjelező kérdést tettem fel. Az elég ateista?
Egyébként egy művelt és nem teljesen elvakult ateista nem mondana olyat, hogy a tudomány elutasítja Istent. A tudomány nem foglalkozik Istennel. Egyes emberek utasítják el, és ezt a tudományra való hivatkozással próbálják alátámasztani, szerintem érvénytelenül.
12/13 anonim válasza:
Ez egyfajta perverzió, jó lenne ha felhagynál vele, mert különben bűnt követsz el!
13/13 anonim válasza:
"Hívők! Miért erőlködtök ha a tudomány elutasítja Istent? Sőt Hawking, Darwin is mondja, hogy nincs szükség semmiféle istenre, mert nélküle is van világ. Tehát az isten értelmetlen!"
Viszont ők ezt bizonyítás nélkül állítják, mert ezt nem tudhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!