Hazudik a katolikus vallás?
"Tessék a Megváltó mondja ezeket is"
Tévedés, Jézus maga egyetlen egy könyvet sem írt a Bibliában. Csak a tanítványai elbeszéléseit olvashatjuk, az ő szemléletükön keresztül. És ezt az egész cókamókát még ki is válogatták emberek, szavazással döntöttek, hogy mi kerüljön a Bibliába belőle.
Az egészre csak az a bárgyú támpontotok van, hogy a "szent szellem" vigyázott rá, hogy a Bibliába csak hiteles forrásból kerüljenek be részek. Ez egy ordas nagy kamu.
A katolikus vallás (akár csak a többi "nagy" vallás) egy tévedés megfűszerezve egy csipetnyi hazugsággal!
Nézd én erre azt mondom hogy ha körbe nézünk a világban mi den hazugságot elfogadnak az emberek, gondolkodás nélkül,a Bibliat is ha ha mellé beszélessel van elmagyarázva, pelda rá a kereszténység. Ha a maga valós értelmében igazságaban akarod megmagyarazni mert megérted es igaz amit mobdasz az igéröl vagyis alá támasztható a Bibliaval akkir lehurrognak lefikáznak!!! Miért? Mert az igazságot senki nem akarja elfogadni. Inkább ezetnyi féle fajta vallás meg templom meg öreg isten, csak azt ne amit a Teremtő mond ne kelljen benyelni. Ha a Biblia egy nagy hazugság volna az Isten parancsolataival együtt akor szerintem abszolút nem jelentene gondot az elfogadása. Mert ha megnézzük a vallásokat, a keresztényt is, egyik ilyen egyház vagy közösség sem él.a Teremtő parancsolatai szerint, mert ha szerint élne akkor nem járna abba a megtévesztő közösségbe. Inkább előkapnak minden nehezebben megérthető igét Apostolokcselekedeteiből, Páltól, Pétertől igét amit félre ertrlmezve bemagyaráznak hogy az ÖRÖK szövetseg mar nincs sem a Torah, vagyis az Atya parancsolatsi törvényei mar el lettek törölve a Megváltó által, annak ellenére obegatják ezt , hogy a Megváltó vegig azt hirdeti a tanítványok altal is hogy Ő semmit nem törölt el es arra int hogy jarjunk és cselekedjünk az Atya akarata , parancsolatai szerint mert csak úgy mehetünk végig a keskeny úton, és be a szoros kapun az új királyságba majd. Ennek ellenére letagadják ezt , az egész világ , es madírounak szép lassan a kárhozat felé. Pint azért mert nem a Megváltoba van az ő hitük hanem.az egyházaikba fektetik a bizalmat. Pont ez a lényege enbek hogy igy vezessék meg azokat akik szeretnék megtalálni az utat az Atyához. Amig nem értik meg azt hogy úgy az lehetetlen és soha ki nem fognak vergődni abból.a sötétsegből amiben vannak, hanem csak a Megváltó szava által.
Nem Pálé és nem Péteré lesz a királyság hanem a Megváltóé.a Megvaltó vere elrendeltetett a vilag teremtése előtt már. A benne való hit által vezet minket az Ábrahámmal.kötött ÖRÖK szövetséghez.
Soha nem törölt el semmit , nem is fog és pont hogy ezt nem érti meg a világ , ezért van mindenki rajta a széles és kényelmes úton ami a kárhozatba vezet.
Persze itt es barhol írhat , mondhat bárki bármit, én ebben meg vagyok győződve, a Megváltoban hiszek es abbqn hogy igaz hit által cselekedetrkből igazil meg az ember és így lesz Ábrahám magva. Cselekedetekből értem úgy ahogy a Megvaltó is mondja:
Máté 7:21 Nem minden, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! megyen be a mennyek országába; hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát.
Es mi a mennyei Atyánk akarata?
Hogy éljünk cselekedjünk az Ő Torája által ami útmutatás törvény rendelet. Vagyis a parancsolatsit tartsuk meg.
Mar ez az egy ige is elég arra hogy tudjuk a Megváltó az Atya szava a megszületet Tora. Es Ő nem tér el attól.
Ha ez egy hazugsag lenne akkor minden vallas hűen követné, ahogy teszi is azt hazug ideológiakban meg filozófiakban menetelve a kárhozat felé.
Ne feledjük hogy a kárhozatba vezető út "jóindulattal" van kikövezve, amely út kikövezesére létrehozott szervezetek az egyházak, vallasok , felekezetek, szekták , meg a tudomány.
Hogy hazudik-e a katolikus vallás?
Nem csak hogy hazudik, de gyilkol is! Algieri Pomponió olasz diákot a pápai inkvizíció kátrányos szurokban élve megsütötte:
" IV. Pál, a hetvenkilenc éves "inkvizátor", az utóbbi időben az inkvizíciót emelte az egyház hatalmához, és forró olajjal, hangmagassággal és terpentinnel teli üst előtt áll egy 25 éves fiú, Pomponio Algeri. , készen áll a halálra, a halálos főzet által égetve." [link]
Mit mond Jézus?
Máté 25:40 És felelvén a király, azt mondja majd nekik: Bizony mondom nektek, amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül /a kínzásokat és élve elégetéseket/, én velem cselekedtétek meg.
A létező leggonoszabb hamis vallás, amely magát abszolút krisztusinak adja ki, közben meg a bűnözésben túltesz a maffián is, ahogy az ábra mutatja.
Ami meg a tanait illeti, már Cserháti Balázs biológus megválaszolta, hogy hol és miben csalnak.
Nem térünk be a római egyházba! Válaszok Újszászi Balázsnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!