Jehova Tanui egyház miért nem oszlott még fel?
A te véleményed hogy palira vettek. Az én véleményem, hogy amit te képviselsz, az a marhaság. Mi a fenéből gondolod, smber hogy neked vanigazad? Ki vagy te? Jó és rossznak a tudója? Véleményed van, ami nem tény. Ahogy nekem is véleményem van, ami nem tény. Ahogy a hit sem tény.
Isten a válsztott királ, ait maga nevezi ki. Olvasd el a Bibliát!
Nem,én nem vagyok felkent, így nem érzek magamról ilyesmit.
Mit ki talált ki? Az emlékjegyeket? Azokat Jézus fogyasztotta a tanítványaival az utolsó vacsorán.
---Az én véleményem, hogy amit te képviselsz, az a marhaság---
ne tedd! amit én képviselek az a biblia! semmilyen egyházhoz nem tartozom! a bibliai igazságokat ne hivd marhaságnak,az a te károd!
---Mi a fenéből gondolod, smber hogy neked vanigazad?---
nem nekem a bibliának van igaza,miért mész szembe a bibliával és erölteted a te nézeteidet? vetközzétek le az emberi gőgősséget és okoskodást és tartsátok magatokat a bibliai iráshoz.
---Mit ki talált ki? Az emlékjegyeket? Azokat Jézus fogyasztotta a tanítványaival az utolsó vacsorán.---
te az az urvacsora ezt is átneveztétek? uuuuh!
beszélhetünk igy akkor:ti mi a fenéből hiszitek hogy ti isten emberei vagytok? mit képzeltek magatokról hogy kenegetitek magatokat fel? ti magatokat nevezgetitek ki ennek meg annak. közben meg egy hamis profétának a hátramaradt szervezetéhezte tartoztok,és viszitek a vizet mintha ti lennétek a szentek és igazak. mindezt ti mondjátok magatokra,gondolom magatokat megdicséritek,magatokat kinevezitek ennek annak ahogy irtam,tudod az öndicséret mennyit ér? semmit,jó értem én más nem fog megdicsérni benneteket főleg a sok hamis tanok miatt de egyébként sem. shame! szégyen! ennyike!
ne tedd! amit én képviselek az a biblia! semmilyen egyházhoz nem tartozom! a bibliai igazságokat ne hivd marhaságnak,az a te károd!
Ki erősített meg abban, hogy helyesen képviseled? Netán konzultáltál Istennel? Ki erősített meg abban, hogy helyesen látod a dolgokat? Nagyon önbölcs vagy...
Igen, a Bibliának van igaza. És te talán maradéktalanul ismered és követed?
Az értelmetlen kérdéseidre már válaszoltam többször is, nem teszem meg újból.
Úrvacsora? Ezt Jézus így nevezte? Az emlékjegyek pedig a kenyér és a bor maga, nem pedig a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!