Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova Tanui egyház miért nem...

Jehova Tanui egyház miért nem oszlott még fel?

Figyelt kérdés
A sok hamis profécia,és a sok hamis tanitás ellenére voltak náluk szakadások is,egyre kevesebben vannak a világban a többi egyházhoz viszonyitva,ki vagy kik tartják fenn ezt a hamis vallást,hogyhogy még nem oszlott fel?
2020. aug. 3. 22:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
31%

A te véleményed hogy palira vettek. Az én véleményem, hogy amit te képviselsz, az a marhaság. Mi a fenéből gondolod, smber hogy neked vanigazad? Ki vagy te? Jó és rossznak a tudója? Véleményed van, ami nem tény. Ahogy nekem is véleményem van, ami nem tény. Ahogy a hit sem tény.

Isten a válsztott királ, ait maga nevezi ki. Olvasd el a Bibliát!

Nem,én nem vagyok felkent, így nem érzek magamról ilyesmit.

Mit ki talált ki? Az emlékjegyeket? Azokat Jézus fogyasztotta a tanítványaival az utolsó vacsorán.

2020. aug. 5. 13:25
 52/62 A kérdező kommentje:

---Az én véleményem, hogy amit te képviselsz, az a marhaság---

ne tedd! amit én képviselek az a biblia! semmilyen egyházhoz nem tartozom! a bibliai igazságokat ne hivd marhaságnak,az a te károd!

---Mi a fenéből gondolod, smber hogy neked vanigazad?---

nem nekem a bibliának van igaza,miért mész szembe a bibliával és erölteted a te nézeteidet? vetközzétek le az emberi gőgősséget és okoskodást és tartsátok magatokat a bibliai iráshoz.

---Mit ki talált ki? Az emlékjegyeket? Azokat Jézus fogyasztotta a tanítványaival az utolsó vacsorán.---

te az az urvacsora ezt is átneveztétek? uuuuh!

beszélhetünk igy akkor:ti mi a fenéből hiszitek hogy ti isten emberei vagytok? mit képzeltek magatokról hogy kenegetitek magatokat fel? ti magatokat nevezgetitek ki ennek meg annak. közben meg egy hamis profétának a hátramaradt szervezetéhezte tartoztok,és viszitek a vizet mintha ti lennétek a szentek és igazak. mindezt ti mondjátok magatokra,gondolom magatokat megdicséritek,magatokat kinevezitek ennek annak ahogy irtam,tudod az öndicséret mennyit ér? semmit,jó értem én más nem fog megdicsérni benneteket főleg a sok hamis tanok miatt de egyébként sem. shame! szégyen! ennyike!

2020. aug. 5. 13:39
 53/62 anonim ***** válasza:
100%

ne tedd! amit én képviselek az a biblia! semmilyen egyházhoz nem tartozom! a bibliai igazságokat ne hivd marhaságnak,az a te károd!

Ki erősített meg abban, hogy helyesen képviseled? Netán konzultáltál Istennel? Ki erősített meg abban, hogy helyesen látod a dolgokat? Nagyon önbölcs vagy...

Igen, a Bibliának van igaza. És te talán maradéktalanul ismered és követed?

Az értelmetlen kérdéseidre már válaszoltam többször is, nem teszem meg újból.

Úrvacsora? Ezt Jézus így nevezte? Az emlékjegyek pedig a kenyér és a bor maga, nem pedig a fogyasztása.

2020. aug. 5. 13:44
 54/62 A kérdező kommentje:
egy karikának hogy mondjam el mi az a háromszög,na ez a te eseted!
2020. aug. 5. 13:46
 55/62 A kérdező kommentje:
emlékjegy? mit kinek okoskodtok,közben meg nem vagytok azok! :-)))))))
2020. aug. 5. 13:48
 56/62 anonim ***** válasza:
52%
Jó, hogy te bölcs és igaz vagy! Örülj neki. Örülj annak is, hogy mindent tudsz és mindenkinél okosabb vagy! Ehhez gratulálni tudok csak, egyedülálló vagy a történelemben!
2020. aug. 5. 13:58
 57/62 A kérdező kommentje:
56 nem vagyok,okos csak olyan eszelős dolgokat mondtok vagy találtok ki amiről még az életben nem hallottam,tudod a biblia nem tartalmazza a tanaitokat,russel féle folyadmányt nem olvasok,már bocs hiányos a tudásom veletek kapcsolatban.urvacsorárol hallottam az egy keresztény szertartás de jegyek majszolásárol még nem. elnézést a tudatlanságomért.
2020. aug. 5. 14:15
 58/62 anonim ***** válasza:
23%
Úrvacsoráról hallottál. Igen, a katolikusok találták kie zt az elnevezést. Hallhattál is.
2020. aug. 5. 14:24
 59/62 A kérdező kommentje:
urvacsora biblikus,de jegyek evése ez valami ferde russeli amcsi tan lehet.
2020. aug. 5. 14:31
 60/62 anonim ***** válasza:
0%
Ok, gondold ezt. A te bajod, engem pont nem érdekel
2020. aug. 5. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!