Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Honnan tudták az evangélisták,...

Tgt kérdése:

Honnan tudták az evangélisták, hogy Mária szűz volt, mikor Jézust foganta?

Figyelt kérdés
Az ilyen dolgok hogy derülnek ki?

2020. máj. 30. 08:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért? A feltámadás könnyebb mint a szűznemzés? Vagy vak meggyógyítása? Lázár feltámasztása? Miért ezen a szűznemzésen pattogsz? Ez a legkönnyebb. Még én is megcsinálom ;))
2020. máj. 30. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Tippmix. Na jó, elnézést kérek, nem akartam tiszteletlen lenni, de ez jó poénnak tűnt, tehát elnézést kérek, ha valakit megbántottam volna; szeretek mindenkit, és mégegyszer bocsi.
2020. jún. 20. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Legyünk empatikusak. Ha velem történt volna és még menyasszonyom azt mondta volna hidd el szűz vagyok, akkor kényszerítettem volna mutassa meg csak akkor hiszem. Miután Mária bizonyított, Józsefnek csak az maradt, hogy elhiggye Isten műve lehet ez. Ezután elmondta az angyali üdvözletet Mária, és József hitt. Hűségesen vele maradt együtt menekültek Egyiptomba. Mi nem érthető?
2020. júl. 29. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem, Józsefnek álmában jelent meg egy angyal és az erősítette meg. Egyébként, ha nincs isteni közbenjárás, József sem most jött le a falvédőről, hogy akármilyen mesét elhiggyen egy nőnek.
2020. aug. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!