Mit szóltok ehhez? Most kaptam valakitől:
2020. máj. 12. 21:41
11/14 anonim válasza:
Nem Németh Sanyi védelmében akarom mondani, de ez nem egyedi eset. Nyilván a Népszavánál most ő került a középpontba, mert az utóbbi időben elkezdte tolni a Fidesz szekerét. Amikor még a balliberális oldal szekerét tolta, akkor a Népszava nem hozott le ilyen cikket.
12/14 anonim válasza:
Azt magyarázza meg valaki, egy egyház, hogy adhatja a nevét egy olyan mocskos, nyíltan uszító, hazug csatornához, mint az ATV?
13/14 anonim válasza:
Azért ez nem egészen így van, mert akkor is cikkeztek már róla, amikor még nem a fityesz szekerét tolta.
Nem a nevét adja hozzá, hanem tulajdonosi viszonyban van. Az ATV Németh Sándor tulajdona, a fia az igazgató, pénze pedig a felekezetéből volt rá. Meg most állami hirdetések is jönnek egy ideje.
14/14 anonim válasza:
"Azért ez nem egészen így van, mert akkor is cikkeztek már róla, amikor még nem a fityesz szekerét tolta."
Valamennyit biztosan, én csak arra akartam rámutatni, hogy Németh Sanyi 2 milliárdos villája nem újdonság. Egyébként ebben a szintén hvg-s (a Népszabadságra hivatkozó), még 2008-as cikkben szinte pozitív hanggal ír, hogy milyen jó, hogy a gyüli önfenntartó és nem találtak náluk adócsalást. Pedig Sanyi ekkor sem volt már szegény ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!