Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Tartsunk egy Podcast-et...

SIDLER22 kérdése:

Tartsunk egy Podcast-et Jehova Tanúiról?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy tarthatnánk YouTube-on élő adásban egy beszélgetést jelenlegi vagy volt Jehova Tanúival a tapasztalataikról és meglátásaikról illetve a sztorikról is, hogy ki miért lépett ki/be. Azért írom ide a kérdést mert talán itt tudom a legjobban elérni ezeket az embereket. Ha egy 4-5 ember csatlakozna, biztos jó beszélgetés lenne belőle :)

Aki szeretne csatlakozni az írjon rám privátban.

Meg persze mivel ez egy kérdés, érdekelne a véleményetek is róla úgy általában.

2020. máj. 12. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Mi közöd van neked a Krisztushoz, aki mindennel foglalkozik, csak azzal a munkával nem, amivel Krisztus megbízta a követőit? A lejáratási kampányod az a gyümölcs, amit rothadt fád teremni szeretne, és nem tudod abbahagyni. De ez jó, mert azonosít ki vagy, kik vagytok és mivel foglalkoztok.
2020. máj. 14. 08:37
 12/14 A kérdező kommentje:
A válaszod első felét nem igazán értem. Eleve azt sem, hogy hogy kapcoslódik ide a krisztus vagy bármi más. Lejáratási kampányról meg nem esett szó. Össze szerettem volna gyűjteni pár embert akik az egyházzal kapcsolatos történeteiket megosztanák velem és másokkal. Nyílván ennek része, hogy valamilyen szinten beszélgünk majd az alapelveikről is, de nem arról van szó, hogy "Hát ezek a Jehovások mindig csak kopogtatnak stb...".
2020. máj. 14. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
96%

Vannak a neten vallomások volt tanúktól.

Egyébként lehet erről beszélgetni, de nem egy olyan nagylétszámú szekta, hogy túl sok vizet zavarjon, csak a vitakultúrájuk és módszereik kissé feltűnőek.

A hitgyüli már izgalmasabb lenne, szerintem több embert érint és társadalmilag is nagyobb hatású, ha lehet így mondani.

2020. máj. 14. 15:12
 14/14 anonim válasza:
100%
Ne
2020. aug. 24. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!