A harcos vulgár materialista ateisták tényleg nem látják magukat kívülről?
Azzal kezdeném, hogy úgy általánosságban mint olyan, az ateizmussal nincs bajom. De kérdem én normális dolog felnőttként azzal tölteni az időnket, szidjuk a vallást és azt is aki vallásos? Nem abszurd folyamatosan olyasmivel foglalkozni amit mesének tartunk?
Tudom úgy tűnik kötekedni akarok, vagy megbántani embereket pedig nem így van. Én csak nem tudom felfogni ésszel, hogy amúgy komoly, felelősség tudattal és önállósággal rendelkező embereknek nincs jobb dolga mint folyamatosan olyannal foglalkozni ami szerintük nincs.
Szóval egy harcos ateista nem érzi azt,hogy nem egészen normális az, amit csinál?
Igen, ez tényleg előfordul.
De egy hívő bármikor bevetheti a "tiszteld a hitemet" kártyát, aminek súlya van.
Olyan nem létezik, hogy "tiszteld az ateistaságomat". Ezt még a helyesírás ellenőrző is aláhúzza.
Itt nincs tisztelet.
A való életben tényleg vannak olyan fékek, amelyek itt nincsenek. Ott azért kevesen kockáztatják meg pl., hogy egyszerűen szembe köpjenek valakit, itt meg...
lazán és könnyedén.
Ja, még egy válasza kérdezőnek:
"olyannal foglalkozni ami szerintük nincs"
Tudod, kedves kérdező:
HÍVŐK azok VANNAK!
És nagyon-nagyon durván szólnak bele az életünkbe!
Például egy abortuszklinika - ami nálunk érdekes módon nincs is - orvosait kik szokták meggyilkolni?
Ha 500 évvel ezelőtt eltűnt volna minden vallás Európában, akkor ma nem létezne éhínség, és nem létezne sérült, kopasz, szív-, cukor-, vese, stb, beteg ember!
Valamint a többi betegségből is sokkal kevesebb lenne, és ott lennénk már a Marson is!
Nyugodt, normális életünk lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!