Csak engem taszít ennyire a keresztény vallás?
Az egész a félelemre épül meg hogy bűntudatot keltsen benned. Ha nem tartod be Isten törvényeit, akkor majd jól megbüntet téged a tüzes pokolban, mert annyira szeret téged... Szerintem egyáltalán nem egészséges folyton azon szorongani meg rettegni, hogy a mennybe vagy a pokolra kerülsz-e, és a szexuális vágyak elfojtása sem túl kellemes (a maszturbálás tilos).
Ezek a dolgok nagyon taszítóak számomra...
"Az egész a félelemre épül "
"a szexuális vágyak elfojtása sem túl kellemes (a maszturbálás tilos)."
Ha ennyire taszítós számodra a kereszténység hozzáállása a maszturbációhoz,akkor minek kürtölöd ki,hogy maszturbálsz? Nem hiszem,hogy ez egy olyan dolog lenne,amit elkerülhetetlen,hogy megtudjanak. Vagy szerinted a keresztények felváltva mennek ki egymás ablaka alá leskelődni,hogy kinél megy épp a marok Marcsa? Itt úgy nézem,egyedül te félsz meg rettegsz,különben mi a fenét foglalkoznál vele,hogy ki mit gondol a maszturbációról? Nem kell ennyire közléskényszeresnek lenni,hogy még ezt is az orrukra kötöd,hidd el,senkit nem érdekel.
"Az egész a félelemre épül"
pont hogy meg akarja értetni veled Isten hogy azáltal lesz az egész életed a félelemé ha követed a bűneidet.
"Ha nem tartod be Isten törvényeit, akkor majd jól megbüntet téged a tüzes pokolban"
Azt a helyet nem Isten hozta létre, és nem akar Téged oda küldeni. Erről te magad döntesz.
"Szerintem egyáltalán nem egészséges folyton azon szorongani meg rettegni, hogy a mennybe vagy a pokolra kerülsz-e"
Persze, nem egészséges miért is kellene ettől tartani?
Elfogadtad-e amit a Biblia ir és amit Isten Jézusos keresztül szeretne Veled megértetni? -ez nem Istenen múlik.
"és a szexuális vágyak elfojtása sem túl kellemes (a maszturbálás tilos)"
paráznaság tilos maradjunk ennyiben.
az hogy mit csinálsz 4 fal között egészséges gondolkodás által az is rajtad múlik.
"Ezek a dolgok nagyon taszítóak számomra..."
tippeljek?
1oldalt se olvastál el a Bibliából életedben.
nyertem.
Engem is taszít, ott is hagytam az egészet, most inkább agnosztikusnak tartom magam.
Ettől függetlenül a vallástudományt érdekesnek tartom, de keresztény már nem lennék.
Mióta nem vagyok keresztény, sokkal szabadabbnak érzem magam, végre van értelme az életemnek.
"1oldalt se olvastál el a Bibliából életedben."
Nálatok keresztényeknél van egy olyan téveszme, hogy aki elutasítja a vallásotokat, az azért van, mert nem ismeri azt.
Most jól figyelj:
Ezerszer jobban ismererem a Bibliát mint az átlag keresztény.
Amikor hívő voltam, aktívan szolgáltam: tartottam bibliakört a gyülekezetben, kommentárt írtam Dániel könyve 2. fejezetéhez, bibliai előadásokra jártam, stb...
Mégis azt mondom, hogy a kereszténység taszító.
Szerintem a kérdező attól is fél, hogy ugye Isten mindent lát és a kérdező maszturbációját is strigulázza, hogy hányszor csinálta élete folyamán és ha meghal és van Isten, akkor az orra alá fogja dörgölni. Vagy Szent Péter fogadja a kapuban és már messziről röhögnek, amikor látják, hogy jön a maszturbálós fickó.
Egyébként a katolikus papoknak is ki kell valahogy üríteniük a spermát magukból, különben megbetegednek. Ezt orvosilag bizonyították. Ha nem maszturbálsz, akkor a szervezeted egy álommal gondoskodik arról, hogy bűnös álom közepette kirobbanjon belőled a mag. Persze, ha pl. UFO vagy akkor más a helyzet, de minden egészséges embernél ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!