Miért olyan nehéz az embereknek lemondani a kényelmükről?
Hát nagyon nem sikerült ok-okozati összefüggéseket erőltetned a mondandódba. Összevissza csapongsz a témák között.
Mi köze a jótékonyságnak ahhoz hogy ki minek születik, pláne hogy jön ide a kényelemről való lemondás és az ateizmus?
Lényegében mit is szerettél volna kérdezni?
Ez így is elég zagyvaság. A mondataid között sokszor egyszerűen nincs összefüggés, az állításaid pedig megalapozatlanok.
Például a jótékonykodás nem egyenlő azzal hogy valaki mindenét megosztja. Ez már egy elég szélsőséges helyzet lenne.
Ezt a világ szlogenje badarságot meg hogy honnan vetted...
Ezen kívül nem mindenkit tesz boldogabbá a jótékonykodás, sőt. Nem vagyunk egyformák, szóval eleve hibás a saját elképzeléseid alapján kitalált skatulyákat erőltetni másokra.
Aztán, az ateizmusnak semmi köze a jótékonykodáshoz. Egy ateista is ugyanúgy lehet önző vagy önzetlen, mint egy hívő, a két dolognak nem sok köze van egymáshoz.
"Ha nem érted a kérdést, nem az én hibám."
De. A tiéd. Én sem értem. Tanulj meg beszélni értelmesen. Lövésem sincs mit akarsz.
Én értem a kérdezőt, aki nem érti az valószínűleg ateista és inkább nem AKARJA megérteni...
Kedves kérdező!
Szerintem lehetséges, hogy van benne valami, vannak próbatételek az életben.
Önzően adás, nem jó, mert Isten tudja, hogy ki ad szívből és ki pedig azért, mert "ajándékot" vár viszonzásul...
"Én értem a kérdezőt, aki nem érti az valószínűleg ateista és inkább nem AKARJA megérteni..."
Ezek szellemi dolgok, és meg van írva, hogy ezek egy ateistának bolondságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!