Ha minden rossz az ember szabad akarata miatt van, akkor miért léteznek vírusok?
De nem az a kérdés, hogy én miben keresem a választ biológiai kérdésekre, hanem hogy a hívők miben keresik a válasz biológiai kérdésekre.
Bibliában nem, mert, mint mondod az nem való erre.
Biológiakönyvben sem, mert aszerint evolúcióval jönnek létre a vírusok.
Akkor hol?
"De nem az a kérdés, hogy én miben keresem a választ biológiai kérdésekre, hanem hogy a hívők miben keresik a válasz biológiai kérdésekre."
Ilyen kontextusban nincs olyan, hogy hivők. Nem lehet általánositani, hogy a hivők ezt vagy azt hiszik, mert a hivők mind emberek, mind külön saját világgal, gondolatokkal, véleménnyel.
Ha arra vagy kiváncsi, hogy mi az Egyház (vagy adott vallás) álláspontja a témával kapcsolatban, akkor azt kérdezd. Ha pedig arra vagy kiváncsi, hogy az egyes vallásos emberek mit gondolnak erről, akkor meg fogadd el azt is, ha a válaszolók egy része azt irja, hogy evolúció útján.
"akkor meg fogadd el azt is, ha a válaszolók egy része azt irja, hogy evolúció útján."
Én elfogadnám, ha ezt írná, de az ominózus válaszoló három hozzászólás alatt is csak annyit volt képes elmondani, hogy ő nem gondolkozik semmin, ha az nem érinti a döntéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!