Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem szeretik és fogadják...

Miért nem szeretik és fogadják el teljesen a katolikusok a melegeket, amikor Isten akarata volt hogy melegnek szülessen?

Figyelt kérdés
Mára már bizonyított hogy egy meleg nem tehet arról hogy melegnek született, tehát ezt isten akarta hogy meleg legyen, ezért miért nem lehet őket így teljes mértékben elfogadni?
2020. jan. 26. 12:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hol itt a tévedés?

Ha igaz amit írt az általam idézett hozzászóló, akkor a szexuális orientáció születés után alakul ki, márpedig a heteroszexualitás is egy orientáció, így az is születés után alakul ki. Ettől még lehet normális.

Ösztönnek pedig nem nevezném, a fajfenntartás ösztön, maga a szexualitás nem az szerintem.

2020. jan. 30. 09:30
 22/26 anonim ***** válasza:
55%

"Viszont ha ez valóban igaz, akkor elvileg heteronak se születik senki."

Semmilyen tudományos vagy éppen gyakran áltudományos érvelés nem indokolja, hogy a hetero kapcsolatokat ne fogadjuk el természetesnek, a teremtés részének és egyenrangúnak minősítsük az azonos nemhez való vonzódással! Ezt csak az engedékeny, erkölcstelen libsi szellem erőlteti a "szabadság" nevében.

2020. jan. 30. 10:55
 23/26 anonim ***** válasza:
56%

Sehol nem írtam, hogy nem természetes heteronak lenni, lehetőleg ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Elég szánalmas és aljas dolog.

De ha a szexuális orientáció teljes mértékben a születés után alakul ki (mint néhány esetben írta a hozzászóló), akkor ez igaz kell legyen bármelyik orientációra.

2020. jan. 30. 11:26
 24/26 anonim ***** válasza:
55%

"Sehol nem írtam, hogy nem természetes heteronak lenni, lehetőleg ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Elég szánalmas és aljas dolog."

Ettől már csak az a szánalmasabb, hogy azt feltételezed miszerint a szádba adtam valamit, pedig csak a saját véleményemet írtam le. Azért tettem hozzá, hogy szerintem nem csak hogy természetes a hetero viselkedés, hanem ezzel együtt nem is egyenrangú a két szexuális irányultság.

"De ha a szexuális orientáció teljes mértékben a születés után alakul ki (mint néhány esetben írta a hozzászóló), akkor ez igaz kell legyen bármelyik orientációra."

Az biztos, hogy ezen deviancia, vagy éppen káros emberi viselkedési forma a születés után alakul ki a különféle külső és belső hatások eredményeként. Senki sem születik hazudósnak, tolvajnak, vagy éppen gyilkosnak. Ugyanúgy felvett viselkedési forma a szexuális orientáció kialakítása is szerintem.

2020. jan. 30. 15:41
 25/26 anonim ***** válasza:
22%

"8. Olvass utána akkor, Dean Hamer és az Xq28 as génről."

Nofene, megint előkerült ez a kamu? Minden 3 évben előhúzzák és mindig ugyanúgy van cáfolva. Olvass utána.

Ez már akkora kamu, hogy a magyar evós zughonlapok sem merték ezt lehozni 2004 óta:)

Szerencsére az egypetéjű ikrek ezt nem tudják, így ha az egyikük meleg lesz, csak 11%-ban lesz a másik is meleg. Ennyit a homoszexualitás genetikai eredetéről :)))

Pszichés betegség, akármit is csináltok

2020. febr. 3. 12:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Melegeket elfogadják. Amit tesznek azt nem. Aha, Isten akarata….
2021. nov. 6. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!