Miért nem szeretik és fogadják el teljesen a katolikusok a melegeket, amikor Isten akarata volt hogy melegnek szülessen?
Hol itt a tévedés?
Ha igaz amit írt az általam idézett hozzászóló, akkor a szexuális orientáció születés után alakul ki, márpedig a heteroszexualitás is egy orientáció, így az is születés után alakul ki. Ettől még lehet normális.
Ösztönnek pedig nem nevezném, a fajfenntartás ösztön, maga a szexualitás nem az szerintem.
"Viszont ha ez valóban igaz, akkor elvileg heteronak se születik senki."
Semmilyen tudományos vagy éppen gyakran áltudományos érvelés nem indokolja, hogy a hetero kapcsolatokat ne fogadjuk el természetesnek, a teremtés részének és egyenrangúnak minősítsük az azonos nemhez való vonzódással! Ezt csak az engedékeny, erkölcstelen libsi szellem erőlteti a "szabadság" nevében.
Sehol nem írtam, hogy nem természetes heteronak lenni, lehetőleg ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Elég szánalmas és aljas dolog.
De ha a szexuális orientáció teljes mértékben a születés után alakul ki (mint néhány esetben írta a hozzászóló), akkor ez igaz kell legyen bármelyik orientációra.
"Sehol nem írtam, hogy nem természetes heteronak lenni, lehetőleg ne adj a számba olyat, amit nem mondtam. Elég szánalmas és aljas dolog."
Ettől már csak az a szánalmasabb, hogy azt feltételezed miszerint a szádba adtam valamit, pedig csak a saját véleményemet írtam le. Azért tettem hozzá, hogy szerintem nem csak hogy természetes a hetero viselkedés, hanem ezzel együtt nem is egyenrangú a két szexuális irányultság.
"De ha a szexuális orientáció teljes mértékben a születés után alakul ki (mint néhány esetben írta a hozzászóló), akkor ez igaz kell legyen bármelyik orientációra."
Az biztos, hogy ezen deviancia, vagy éppen káros emberi viselkedési forma a születés után alakul ki a különféle külső és belső hatások eredményeként. Senki sem születik hazudósnak, tolvajnak, vagy éppen gyilkosnak. Ugyanúgy felvett viselkedési forma a szexuális orientáció kialakítása is szerintem.
"8. Olvass utána akkor, Dean Hamer és az Xq28 as génről."
Nofene, megint előkerült ez a kamu? Minden 3 évben előhúzzák és mindig ugyanúgy van cáfolva. Olvass utána.
Ez már akkora kamu, hogy a magyar evós zughonlapok sem merték ezt lehozni 2004 óta:)
Szerencsére az egypetéjű ikrek ezt nem tudják, így ha az egyikük meleg lesz, csak 11%-ban lesz a másik is meleg. Ennyit a homoszexualitás genetikai eredetéről :)))
Pszichés betegség, akármit is csináltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!