Isten miért nem egyenlő esélyekkel indítja útnak az embereket? Miért nem igazságosan osztja a kártyalapokat?
#20 :D az jo
#19 miert latod kicsi fenynek, ertelem szikranak az elethajhaszast (regebben hedonizmuskent emlitetted)
kozeput az miert nem eleg? Vagyis feltetelezem mivel igynis irtad valamilyen hited elveszteted, de ebbol miert kovetkezik az hogy csak a "kicsapongas" tudna helyreallitani lelkiegyensulyodat?
es miert vesztetted el hitedet?
az onzetlensegbe vetet hited is? Hiszen a hedonizalashoz is kell valamennyi, foleg ha most "semmid" sincs
gurcolnod kell amig eleg vagyonod lesz hogy azert cserebe elvezetekhez juss, vagyis onzetlenseg is mindenkepp megjelenik megha onzesert cserebe is
ellenben hit nelkul ertelmetlennek latod azt hogy minnel inkabb onzetlensegre torekedj es az onzest minnel jobban haterbe szoritsd?
miert? Eddig hited miatt aszketikus (onmegtartoztato, onsansargato) eletet eltel?
nem ezt jelenti amit fentebb irtam, ahoz hogy sokkal tobbet adj mint amit kapsz, es mint amid van nem kell szenvedned
maskeppen semmi sem fejlodhetne, nem keletkezhetne profit
mivel egyeni szinten is ez igy van ezert tud kozossegi szinten ilyen latvanyos lenni
persze remeteseget es minden hasonlot is lehet valasztani kiabrandultsagba, de ez megis csak onzes az embertarsaid szamara
nem tudom ertheto e vagy megjobban kiabrandultsagba taszitottalak e vagy hasonlo roszba
Mostmar kezd derengeni
Koszi es szerintem masok is
Vilagon valtoztani jo iranyba nagyon helyes gondolat
(nekem a vilagbol ismert hedonizmus nagyon rossz lenne)
Kedves kérdező,
miért jelented ki, hogy Isten indítja útnak az embereket?
#28: Mint például Nick Vujicic?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!