Isten miért nem egyenlő esélyekkel indítja útnak az embereket? Miért nem igazságosan osztja a kártyalapokat?
messze eljutni kicsit nehezebb lehet de az is lehet egy opcio
tobb reszletet leirhatnatok 44%-os 30eves(?) es #Kerdezo
eddig annyit tudni hogy "ereztetik nem vagy eleg gazdag" kik es hogyan?
akik kozul part valasztabal csaldodhoz? Vagy barataid? Rokonaid? es hogyan is? tobbet varnak anyagilag?
#16 milyen feltetelek?
amugy az egesz vilagon vannak ilyen kis uj teruleteken megjeleno probalkozasok, es kezdeti idokben persze hogy kecsegtetoek, hiszen kevesen vannak es meg sok az eletben levo alapito akik sajat kialakitott kepukhoz tartjak maguk es betartassak az ujakkal, vagyis minnel tobben lesznek es minnel tobb ido telik el annal jobban omlik szejjel az amit alkottak megalmodtak, ez minden koron igy volt
de fordulhat a vilag, ha az emberek eros akaratuak akkor kitarthatnak a joban es ilyen helyes hosszu idon at megmaradhatnak es igy masoknak is peldat mutathatnak
ellenben ez egyetlen szemelyre, egyenre is igaz,
egy ember az egesz vilag, akkor ha onzetlen akkor mindent "legyoz" es mindent tokeletesit
Én egy 27 éves férfi vagyok. A 44%os. És borzalmas válságon megyek át, mert amiben hittem, teljesen kiüresedett számomra. És fogalmam sincs, hogy most mihez kezdjek?
Nem látom már az egész lét értelmét. Mint írtam az élethajhászokhoz képest pedig nagyon le vagyok maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!