Isten miért nem egyenlő esélyekkel indítja útnak az embereket? Miért nem igazságosan osztja a kártyalapokat?
Van aki jó lapokkal kezd, mégis veszít. Más meg rosszal indul, mégis nyer. Az élet egy folyamat, egyrészt meg kell próbálni ügyesen játszani. Másrészt kell szerencse is. De be nem tervezett dolgok bármikor felborithatnak mindent. Ismertem olyanokat, akiket egy ideig irigyeltem. Aztán meghaltak fiatalon. Belegondoltam, hogy csak anyagi szempontbol álltak jobban nálam, de más rosszbol nekik is kijutott.
A kirakat élet nem a valóság.
A "kártyalapokat" nem Isten osztja, az élet pedig nem egy kártyajáték, azért.
Az élet nem igazságos. Beleszületsz szerencsétől függően valamilyen helyzetbe és abból kell kihoznod a legtöbbet, amit kaptál. Ha jól csinálod sikerül, ha nem, akkor nem. Az viszont biztos, hogy annak az embernek nehezebb, aki égi csodáktól meg igazságosságtól és hasonlóktól várja a megoldást. Nincs igazság az életben, el kell fogadni és küzdeni nem nyafogni. Ha mégis bejön, akkor sem azt fogod a sikereidre mondani, hogy mert így igazságos azért van ez, meg karma meg ilyenek. Egy francot. Azért van ez mert küzdöttél érte és elérted.
#5 mi nem motival? Azert van a boldogsag erzet hogy jutalmazzon ha valami jo, ez nem eleg motivacio? De az ongyilkossag az mar rideg brrr... (masik valaszolo miatt)
mellesleg a "szalj ki a jatekbol" nem kell hogy ezt jelentse
rengetegen teljesen uj eletet kezdtek, megszuntettek teljesen a regit es egy ujba vagtak amit legjobbnak lattak addig
es soknak jo is lett
#5 es hasonlok, ezert hisznek abban hogy van elet a halal utan ami motivacio tobbletet jelent, de akik nem hisznek is megis virgoncul elvezik eletet, te miert nem?
lubickoljal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!