Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hívők, nem érzitek úgy hogy a...

Hívők, nem érzitek úgy hogy a Hit gyülisek csak szégyent hoznak ránk keresztényekre?

Figyelt kérdés
Még azon sem csodálkoznak ha valaki őket látva megutálná a keresztény vallást mert azt feltételezné hogy mind ilyenek vagyunk.

2019. dec. 1. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
Én hívő vagyok, és szerintem nem hoz szégyent. Mondták páran, hogy eltér az apostoloktól és a kezdeti kereszténységtől. Ez a Hit Gyülekezetére pont nem igaz, a katolikusokra viszont annál inkább... Aki szerint pedig eltér a Bibliától, mondja, mégis miben?
2019. dec. 5. 05:26
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

Na erre jó példa a #11-es hozzászóló. A kérdésnek semmi köze nem volt a katolikusokhoz, de abba merült ki a válasza, hogy elkezdte a katolikusokat ekézni.

2019. dec. 5. 08:49
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Először is: a katolikusokkal semmi bajom. A katolicizmusban pedig tisztelem az értéket, csak azt mondtam, hogy eltértek. A kereszténység határozottan a bálványimádás ellen van... De legalább a katolikusok is hisznek Jézusban! És nyugi, ha nem mondják a gyülekezetre hogy eltért az eredeti tanításoktól, akkor nem lett volna mit korrigálnom. (Merthogy nem a HGy tért el az eredeti tanításoktól és a Bibliától)
2019. dec. 6. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!