Lehetséges volna, hogy ha Isten (nem feltétlenül a Biblia Istene) hozta létre az Ősrobbanást, akkor közvetlenül utána meghalt?
"Agyi működés során nem tud kilépni a saját testéből valaki és nem láthatja a külvilág aktuális történéseit!"
Nem, de ennek a megtörténte sem bizonyított tudományosan, és még amennyiben megtörténik a bizonyítása, az sem bizonyítja Isten létezését.
De elég messze kerültünk a Kérdező alap kérdésétől.
1, Létrehozhatta Isten az Ősrobbanást?
2, Meghalhat Isten? (akármikor)
"Nem, de ennek a megtörténte sem bizonyított tudományosan, és még amennyiben megtörténik a bizonyítása, az sem bizonyítja Isten létezését."
Ne haragudjál, több millió ember átélt már ilyesmit, nem tudom, hogx miféle bizonyítékot akarsz ezen kívül?! Istennel is sokan találkoztak, a mennyországba is elrepültek a lelkek, ott is temérdek mindenről beszámoltak, sőt a poklot is megjárták nagyon sokan. Bármely bíróság egy peres ügyben két megegyező tanúvallomást bizonyítékként fogad el, hát még akkor több milliót!
"Több millióan hallucináltak"
Azt hogyan lehet hallucinálni, hogy kilépek a testemből, látom a saját testem, amint éppen balesetet szenvedtem vagy kórházban állt meg szívem és épen az orvosok az újraélesztéssel bajlódnak? Tudós létedre ilyesmivel akarsz megetetni, hogy hallucinálok? Miért ne lehetne ez valóság?
"Lehetne - csak ezt bizonyítani is kéne, nem?"
Ha bemész egy bíróságra, akkor tanúvallomást teszel, elmondod, hogy mit láttál, hallottál, aztán mindezeket összevetik a mások által elmondottakkal és ha megegyezőek az állítások, akkor bizonyítékként elfogadják. Ennyire egyszerű a történet!
"Attól még kamuzhat mindenki"
Ugyanazt kamuzza több millió ember, aki átélte? Ugyanazt kamuzzák egy adott esemény során a járókelők, az orvosok, az ápolók, mint amit én láttam, amint éppen újraélesztenek és öntudatlan állapotban fekszek a hordágyon, kórházban? A kamuzást néhány keresztkérdéssel ki lehet szűrni, a bírók erre felkészültek!
A halálközeli élményekből már sokra van magyarázat.
Ezek: a fényalagút, a testen kívüli élmény, az angyalok és a mennyei békesség.
Ezeket 𝐦𝐢𝐧𝐝 a saját tested okozza, és előidézhetők életveszély nélkül is.
Szóval ezek 𝐧𝐞𝐦 bizonyítékok. Keress mást.
"Ezeket 𝐦𝐢𝐧𝐝 a saját tested okozza, és előidézhetők életveszély nélkül is.
Szóval ezek 𝐧𝐞𝐦 bizonyítékok. Keress mást."
Attól még, hogy előidézhetők életveszély nélkül is, nem jelentik azt, hogy nem igazak! Igen, a lélek ki tud lépni a testből bármikor, életveszély nélkül is. Na és?
Ha pedig kilép a testből, akkor arra nézve bizonyítékot jelent, hogy ki tud lépni a testből, mert lát, hall olyan konkrét, valós, leellenőrizhető dolgokat, amelyeket másképpen nem láthatna hallhatna, hiszen mozdulatlanul fekszik vagy ül egy ágyban, fotelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!