Isten szemében tulajdonképpen miért is útálatosság, meg fertelmesség, ha férfi férfival hál?
Ezek annyira emberi szavak. Úgyértem a hetero emberek undorodnak tőle meg öklendeznek jobbra balra csak. A homoszexuális férfiak meg pont az ellenkező nemtől undorodnak. Akkor hogy is van ez? Nem értem Isten problémáját. Én pl. az ószövetségi véres állatáldozatoktól undorodom és sose fogom megérteni, hogy miért nem volt ennek egy "szebb" kevésbé fertelmesebb formája.
Oké, szaporodni nem tudnak, világos, de akkor pl. mi a helyzet az interszexuálisakkal? Pl. Egy méh nélkül született nőnek hogy mondhatja valaki, hogy szaporodjon, sokasodjon?
Isten ezeknek az embereknek azt mondja, (természetesen embereken keresztül a szent szellem által) hogy akkor maradjanak egyedül, ja meg hogy ratyik. (N.S.nagyon szereti ezt a szót hangoztatni) De nem jó az embernek egyedül lenni. Ha meg egy meleg férfi még is nővel van, vele házasodik, akkor az hogy áldás/ajándék Isten részéről, ha közben meg képtelen szeretni? Sőt mondhatnám be lehet golyózni az egyedülléttől.
Régen viccelődtünk, hogy fúúj, seggbek*rni valakit milyen undorító. De miért van ott erogén zóna? Csak azért, hogy jól essen a sz*rás? :D
Bocs, 6000 éves agymosás!
És Isten azt mondta, amíg a világ világ ez így lesz, az ő szavai örökké élnek. Na, ez is igaz. Az igazságot nem lehet elhallgattatni.
Ezt mondod Te, mert neked ez az igazság. Ezt mondja még rajtad kívül 2,1 milliárd zsidó-keresztény kultúrkörbe tartozó ember. De mást mond 1,9 milliárd muszlim, megint mást 1,1 milliárd hindu, 0,52 milliárd buddhista. És ezek csak a legnagyobb világvallások. De közel 240 millió ember kategórikusan kijelenti, hogy mindannyian butaságot beszéltek (ateizmus). És jó sokan még csak állást sem foglalnak.
De még a keresztények sem tudnak megegyezni mindenben. Akkor miről beszélünk? Jézus ezt tanította és cselekedte: "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" Ez alapján a MINIMUM volna, hogy tiszteletben tartod a másik ember hitét, gondolkodásmódját, életvitelét. Még akkor is ha rossznak tartod, még akkor is ha bűnnek tartod, még akkor is ha elítéled. De úgy tűnik még ez a minimum sem megy. Krisztus még az életére törő katona fülét is meggyógyította, még az őt elítélőkért is imádkozott. Lehetne róla példát venni ha már a nevében megy a gyűlölködés...
Most ne haragudj, de ha Jézus megmondta, akkor hol itt a gyűlölködés. Én csak az igazságot szeretem, ezt nem értem, hogy te miért gondolod ezt gyűlölködésnek?
Neked miért visszataszító az igazság?
Nos kedves kérdezőb Isten szemében ha egy férfi férfival hálb az pontosan olyan utálatosság, mint ha nővel tenné ezt. Sem nem nagyobb, sem nem kisebb.
Kivétel perszeb ha azillető nő a férfi felesége -a szexualitás helye kizárólag a házasságban van.
Szóval a legnagyobb homofóbok is ugyanazt a bűnt követik elb mint az általuk gyűlölt deviancia képviselői, amennyiben a nejükön kívül mással is bármiféle szexuális viszonyba keverednek...
Alex Fly:
Még néhány évvel ezelőtt részt vettem a Hit Gyülekezete istentiszteletén, ahol Németh Sándor vezető lelkész nyíltan kijelentette, hogy ő homofób. Illetve Isten is homofób.
Akkor most ő is ugyanúgy bűnös mint a homokosok?
#18 "nem a homosagukkal?" - helyesen: nem Csak(!) a homosagukkal
#Kerdezo emlegettek az allatokat is
szerinted az sem feltetlen/biztosan utalattossag Isten elott?
mi nem elegseges szamodra a miertekben?
* emlitetted hogy a "kenyszeru onmegtartogtatasba" mentek tonkre sokan
hat elege gyenge emberek voltak, vajon miert erdemelnenek akkor tulvilagi jutalmat?
* emlitetted hogy ha engedtek vagyaiknak abba nem mentek tonkre
evilagrol van szo, aki evilgaert munkalkodik evilagi jutalmat kap(hat), nem is szamit neki a TulVilag akkor "miert is szamitana"? miert acsingozik ra, ha nem is vagyik ra? nem ellentetettes vagyak ezek mar alapbol?
ellenben bizony sokan tonkrementek de valahogy ezt mindenki "ignoralja"
pedig nem kisebbsegrol van szo, hanem altalanosagrol, sokan tonkre mentek es mehetnek bele
boldogtalanul elnek de bebeszelik maguknak milyen boldogok, majd meghalnak
es nagyon ertelmes volt az ertelmetlen letuk...
(miert rosszabb ha mast beszelnek be maguknak?)
szerinted?
18 utani valaszokat nem olvastam es nem fogom, az ilyen kerdesek mindeg dagalyosak
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!