Isten teherbe tudna ejteni egy férfit?
"Isten teherbe tudna ejteni egy férfit?"
A hívőknek nem kell ilyen bizonyíték, az ateisták meg ezt is kimagyaráznák. Simán ráfogják, hogy evolúció
Nem érzem bizonyítva, hogy Mária szűz volt. Szerintem csak nem akart fattyút és ezért találta ki az angyalt és istent. Ez így túl egyszerű.
Isten tudtommal nemtelen, így nem értem hogyan jön ide a homoszexualitás.
Szexualitástól függetlenül bárki akarhat gyereket, még egy aszexuális ember is. Jó tudom, ma azért lesz gyerek, mert fel kell venni valahogy a támogatást, a fajtiszta macska pedig túl költséges + állatorvos, de attól még néha heteroszexuális ember is tényleg tudatosan vállal gyereket.
A "szivárványos mozgalom" ha ezt megoldotta volna, akkor mindenhol ott lenne a hírekben, mert a megoldója valószínűleg orvosi Nobelt kapna, a fidesznek pedig már lenne húszféle kampányvideója arról, hogy a férfi kötelessége a szülés.
Szerencsére te a személyeskedő stílusoddal nem vagy ócska.
Ha a megváltás olyanoknak jár, mint te és a hozzád hasonlók, akkor igazán hálás vagyok a Jóistennek, hogy degenerált vagyok, akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!