Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Visszatért a hitem. Ha mostant...

Visszatért a hitem. Ha mostantól templomba járok, Isten segít majd nekem is?

Figyelt kérdés

Amikor az apám meghalt, elvesztettem a hitemet Istenben. Ebben az évben megismertem a nagy szerelmet, és úgy érzem, Isten adta Őt nekem.

Tele vagyok kétségekkel - úgy érzem, nem vagyok elég jó a barátomnak, és a családjának, úgy érzem, semmire sem vagyok jó, semmire nem vagyok képes.

Ha mostantól eljárok templomba, és megerősítem a hitemet, akkor előfordulhat, hogy képes leszek megküzdeni a kételyeimmel, és legyőzhetem őket?

Kérem, csak hívők írjanak választ!

16/L

2010. júl. 11. 13:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%

Szia

Magadat erősítsd meg, az önzetlenségedet, mert akkor erősíted az Önvalót is magadban. Nincs szükséged sehova sem elmenni, és ha nem vagy egyedül képes megoldani a kételyeidet, akkor nyugodtan megkérdezhetsz egy olyat, akinek a megfelelő rálátása van a dolgokra. Aki pedig ki akar húzni bármi hasznot is a segítségadásért, illetve el vár valamit cserébe, arra ne is hallgass, mert az az ember önző, tehát nem is olyan szoros a kapcsolata az Atyával, mint amilyennek elmondja esetleg magát(mindenki kapcsolatban van az Önvalóval, mert minden az Önvaló maga, csak sokan nem is gondolnak ebbe bele). :)

ui.: ha komolyan kérdezni akarsz, tehát nem világos egy két dolog, nyugodtan tedd fel, megfogod kapni a valós választ. :)

üdv és sok sikert

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 12. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha Isten veled, kicsoda ellened?? :)
2010. júl. 14. 10:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne azért járj templomba, hogy Isten segítsen, ne azért higgy benne, hogy segítsen, ha rosszra fordul az élet megint elfordulsz tőle? Isten nem dzsinn...
2010. júl. 16. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!