Mi erről a véleményetek? (Direkt írtam ebbe a kategóriába. )
"A cégbe Elon Musk már 100 millió dollárt fektetett"
Mi minden hasznosabb dologba is lehetne fektetni ennyi pénzt...?
Nagyszerű dolognak tartom a tudományt bizonyos szempontból. Például a cikk is említi a lézeres szemműtétet, amelyet én, mint aki átesett rajta, és visszakaptam a tiszta látásomat nagyon hálás vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, mint szabad gondolkodó, hogy mi emberek lehet, hogy olyan dolgokba ártjuk bele magunkat a tudomány terén, amely a végünket fogja jelenteni. Istennek képzeljük magunkat, és ez a vesztünket okozhatja.
A különböző chippek beültetés, de nem kell ilyen messzire menni, akár egy térfigyelő kamera, vagy egy gyalogos átkelő előtti nyomógombos jelzőlámpa, de maga a social media platformok is, mind az irányítás célját szolgálja, az emberek követését, hogy tudják mit gondol, mit hisz, mit csinál. Én a magam részéről ezt nem tartom jó ötletnek, de ez egy aktuális szubjektív vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!