Ha van Isten, miért hagyja, hogy annyi terhet viseljen egy ember, amibe belerokkan, tökremegy?
A 2000 éves zsidó-keresztény propaganda, és média terméke az, hogy az emberek egy magával folyamatosan önellentmondásba kerülő istenképből eredeztetnek mindent. Ha jó dolgod van, akkor belemagyarázzák "Isten" áldását, ha meg szenvedsz, akkor meg a felelősséget azonnal rád hárítják, miszerint "Isten" nem tenne veled ilyet, "micsoda rágalom, Isten felé" stb.
Sajnos ha bárki a kérdéseire a választ a keresztény istenképtől várja, akkor jó nagyot fog csattanni, és folyamatosan újra, és újra azokat a kérdéseket fogja feltenni, és a szenvedésre nem lesz gyógyír.
Én Istent, úgy írnám le, mint az erőt, ami mindenhol jelen van, mindenben benne van, és mindennek a része. A karmikus elméletre épülő hitvilágok, már logikus választ tudnak adni számodra a problémádra. Minden kulcsa, az hatás-ellenhatás, és az ebből következő karma. Jól figyelj, mert az igazság fájdalmas lesz, viszont ebből lesz lehetőséged kijutni. A jelenlegi helyzetedért csakis te vagy a felelős, illetve, részben az az "én" személyiség, aki most vagy, akit mondjuk Kiss Pistának hívnak, részben, meg egy korábbi éned, vagy énjeid. Tehát a karmád eredménye, ami árnyékként követ, a jelenlegi helyzeted. A korábbi életeidben, valószínűleg tehettél olyan rossz karmát hozó cselekedeteket, amiét, most kell megfizetned. Amíg a karmád nem egyenlítődik ki, nem tisztul meg, addig ez az állapot kísérni fog. Erő-ellenerő, hatás-ellenhatás. Folyamatosan hatást gyakorolsz a világra, ahogyan tetted korábban is. Az egyetlen megoldás, hogy befejezed a rossz karma halmozását. Itt válik nehézzé az út, mivel a káros tevékenységeidet, amik ide juttattak, el kell hagynod. Az, hogy betegséget, fizikait, vagy pszichést örököltél, mind a karmád eredménye. Ha jól cselekszel, jól beszélsz, nem ártasz sem másoknak, sem magadnak, a dolgok elkezdenek jó irányba fordulni majd.
Mindenképpen fogadd el az orvos tanácsait, vegyél részt a kezeléseken, viszont, ha tudsz tudatos lenni egy kicsit, próbáld meg jó irányba terelni az életed, a nem ártással, a jó beszéddel, tiszta élettel, és biztos vagyok benne, hogy változni fog jó irányba a helyzeted.
Inkább túl szigorúak vagyunk és azt gondoljuk, amíg nem éhezünk vagy nincs háború, semmi se teher.
Se rák, se gyász, se testi betegség, mentális betegség ugye nincs is, csak hiszti, se pénzhiány, se szörnyű munkahely.
Embertelen felfogás dívik ma.
Igenis a magány, szar munkahely, nulla szabadidő és pénzhiány is lehet embertelenül kínzó. Nyugi, nálam nemCSAK ezek állnak fenn
Kérdező,nálunk pont a sz@r munkahely volt az egyik idegőrlő dolog. Végülis úgy szűnt meg a munkaviszonya,hogy 1 teljes év szivatás után életveszélyes helyzetbe keverte a saját felettese és a főnöke is. Végülis nem gáz,mert ment az apja segíteni és így nem halt meg.
Engem meg a baba-mama szobában készítettek ki úgy a nővérek,hogy heteken keresztül idegroncs voltam itthon is. Végülis ez se gáz,mert nem kattantam be. Tényleg azt hiszik sokan,hogy ebben a modern világban minden fa**a,csak mert nem dobálnak bombával,vagy nem mindenki végzi az utcán. Ettől függetlenül egy határ gané az egész.
csalódtam benned, Rachel, eddig te voltál itt az egyetlen értelmes ateista. Embernek lenni nehéz. El kell viselni és amit lehet, meg kell oldani. Évezredek óta milliárdok sokasága ezt teszi. Emberek kategóriába való a kérdés, nem ide. "embernek lenni eljátszhatatlan"
Lu Csi / ford.: Weöres S. / A vad tigris dallamára
Szomjan sem iszom rabló forrásból,
hőben sem fekszem gonosz fa- árnyba.
A gonosz fának tán nincsen ága?
Az elszánt ember, ha szenved, állja.
Császár parancsa ültet lovamra,
felkantároztam, ostorom kézben;
tigris-barlangban verjem el éhem,
vadmadarakkal fázzam az éjben.
A napok múlnak, hőstettem nincsen,
évszakok szállnak, itt az év vége,
partról magasra nyúlnak a felhők,
ágak zenéje kopog a szélbe
hallgatva ülök titkos völgy mélyén,
hosszan fütyülök hegyen magasban,
a megfeszült húr hangja nem gyönge,
s a legszebb ütem megfoghatatlan,
embernek lenni eljátszhatatlan,
az igaz érzés dalolhatatlan,
de mert a szívem hajlíthatatlan,
nem szégyenlem, hogy merev maradtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!