1190. èvben a"Bünbocsánati papírok pènzèrt való árulása" Ez ma is működik csak èppen pènzèrt való misemondás formájában. Mièrt?
Mátè.10:8."Gyógyítsatok betegeket,tisztítsatok leprásokat,üzzetek ki dèmonokat.Ingyen kaptatok ingyen adjatok!
Ugyan mindezeket a Kv.nem kèpes megtenni de mègis pènzèrt müködik.
9,10.Tudhattam volna,hogy az ilyen emberektől ilyen választ kapok.
Megerősítetted az irántad való bővebb ismeretemet.Örülök mert az ismeretem nem csalt.
Jèzus ès az apostolok viselkedèse ès a tièd 180`fokban eltèr egymástol,mèg akkor is ha csak a modort nèzzük.
Sajnálom,hogy le álltam veled,máskor ha èszreveszlek ki kerüllek.Ès változott a vèllemènyem,negatív irányban,ès ateista maradok.
12.Mindent megèrte,sőt a soroközt I olvasok,amiben annyira èrtelmetlen vagy ès figyelmetlen,hogy èszre sem veszed magad.
Ilyen vagy te mint a szöveged,de nem csak te,hanem aki nevelt ès aki tanított is,megszègyenited a vallásodat ès annak tagjait.Vagy lehet elmèletileg tartod magad egy valláshoz,de gyakorlatilag egy tengeren elsodrodott csónak vagy,nem tudod az irányoda.
Az aki a bibliábol nem idèz az állitásaiban az ál keresztèny.
Az előbbi legalább meg írta ès igazat is adok hova megy a pènz egy rèsze. pld.gáz számla stb.amiben igaza van.
Te pedig olálkodsz az oldalon,hogy kibe botolj bele.
A kèrdèst nem a fejemből tettem fel hanem a... users.atw.hu/elizeus..
@6
" Egyik mondat azt írja, hogy míg élt János, addig vissza tartó erő volt, a másik meg azt, hogy látta, hogy megtörténik a hitehagyás."
Sajnálattal olvasom, hogyan értelmezed félre és hogyan forgatod ki a szavaimat. Ezt írtam:
Az első keresztények tudták, hogy bekövetkezik majd a hitehagyás, s ezt megírták. Az utolsó apostol valamennyire visszatartó erő volt hogy elterjedjen. Hiszen Ő mint szemtanú, és választott nem engedte, hogy ez az életében bekövetkezzen.
Ebben semmilyen ellentmondás nincs.Sajnálom, hogy továbbra is gyűlölettel, és ellenségeskedéssel válaszolsz, pedig a kérdező, nem erre volt kiváncsi.
A 60,18% százalèkos.
Èn Utánna nèztem ès a kővetkezőkre jutottam.
2 Teszalonika2/3-8. " 3.Senki,semmikèppen ne vezessen,titeket tèvutra,mert az a nap akkor fog eljönni,ha előbb eljön a hitehagyás,ès nyilvánvalóvá válik a törvènytelensèg embere,a pusztulás fia.4Ő ellensèges,ès minden fölè emeli magát,amit istennek neveznek,vagy amit imádnak,úgyhogy beül az Isten templomában ès mindenki előtt istennek mutatja magát.6Most tehát tudjátok,mi az,ami visszatartó erőkènt hat,hogy aztán a törvènytelensèg embere nyilvánvalóvá váljon a megfelelő időben .7Igaz,a törvènytelensèg,ami rentèly,mar tevèkenykedik,de csak addig marad rejtèly,amíg az,ami jelenleg visszatartja,nem lesz többè,8Akkor majd nyilvánvalóvá válik a törvènytelensèg embere ,akivel az Úr Jèzus vègezni fog szájának szellemèvel,ès akit semmivè tesz jelenlètènek a nyilvánvalová válásakor"
Itt a visszatartó erő az apostolok de az ők halálukkal ez megszűnik.
Ezután nyilvánvalová válik a törvènytelensèg embere,aki naggyá teszi magát ès szakadásokat idèz elő tèv tanitásokkal,amik nincsenek Isten szabadban ès emberi hagyományokra èpitenek.A 8 vers megmondja mitörtènik velük.
Tèvesen ment át.
...ami rentèly=ami rejtèly
Isten szabadban=Isten szavában
Elnèzèst.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!