Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A maszturbálás erkölcstelenség...

A maszturbálás erkölcstelenségnek számít?

Figyelt kérdés
Gyakran csinálom és néha előjön egy, bűntudat. Amúgy nem tudom mennyire számít de a keresztény vallással kapcsolatban kérdezem.

2019. jún. 28. 22:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Hát szerintem nem, de nem vagyok keresztény.
2019. jún. 29. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
Ártasz vele valakinek? Valakinek fájdalmat okozol azzal, hogy maszturbálsz? Szerinted Isten mit gondol erről? Isten úgy teremtette a dolgokat; hogy például szexualitás útján szaporodjanak. Ez akkor ugye így nem bűn. Házasság nélkül sem. Az állatok sem házasodnak; kezdetben meg még nem is volt pap, csak Ádám és Éva voltak. Nem volt rá szükség összeadni őket. És nem mondott nekik ilyet még Isten sem , hogy "Házasodjatok össze!" Tehát nem volt szükség rá, hogy összeadják őket. Ha meg éppen nincs párod; akkoris ugyanúgy csinálhatod, csak nincs kivel;és ha nincs kivel, akkor ugyanúgy magaddal nyugodtan. Nem bűnök ezek. Nem követed el senki ellen; sőt, te még élvezed is kifejezetten; tehát nincs ezzel probléma. Nem valaki másvalakinek a kárára csinálod; és nem teszel kárt vele senkiben, senkinek. Tehát ezáltal, hogy te maszturbálsz, nem sérül senki más; max neked kevesebb lesz a spermád, ehhez nem értek. Nem az erősségem a biológia ilyen mélységekig. De ezzel tehát, hogy maszturbálsz, senkinek kárt nem okozol. Ha másra akarnád ráerőltetni magadat, akár azzal, hogy néznie kell, akár valami mégdurvább módon, az már nem lenne helyénvaló. De így csak önkielégítesz, és élvezed. Semmi baj nincs ebben. Tehát ebben nincs semmi erkölcstelen. Maximum magaddal tudsz kiszúrni imigyen módon; hogy max ha pl kevesebb spermád lesz, akkor lehet, hogy mondjuk nehezebben lesz gyereked; de más felé ez nem kiszúrás. Hanem szépen eldugva, magadnak elvonulva csinálod. De pl ha ott lenne apád, és zavarnád őt a munkában , az megint más kérdés. Meg pl ha webkamerán csinálod esetleg; akkor az se baj, szíved joga eldönteni, hogy kinek mutatod ezt meg, de akkor úgy, hogy abban ő is bennelegyen; tehát ne erőltesd rá, ne kényszerítsd rá senkire. Webkamerázni meg mondjuk olyankor szoktak az emberek, ha ők is bennevannak, és kedvükre való, hogy csinálod; tehát nincs ezzel baj. Tehát nem ártasz vele senkinek; akkor nyugodtan csináljad. Nem sérül ezáltal senki, és neked még külön örömet is okoz, akkor hogy lenne má' rossz? Tudod, hányan csinálják? Mer' én nem. Meg szóval, ha Istennek problémája lenne vele, hogy masztizol; akkor meg tudná oldani, hogy lecsapjon ott neked egy villám, hogy fejezd be, hagyd abba. Nem okozol ezzel senkinek kárt, tehát csináljad , ha szereted. Tehát itten lehet az a mércéd; hogy nem ártasz vele másnak. Ez nagyon fontos tényleg; és a maszturbációval meg nem okozol kárt, úgyhogy valószínűnek tartom, hogy Istent sem zavarja. Ha kifogása lenne ellene, valszeg tudnád. Sőt, mondok nagyobbat; mivel még lehet, Isten részei is vagyunk; ezért meg lehet pl, hogy ő is élvezi , amikor csinálod:D :) :)
2019. jún. 29. 13:58
 13/21 anonim ***** válasza:
*mer önmagát osztotta föl, és azt hallottam, : "nem lakozik Isten kézzel csinált templomokban, bennetek van." Szal pl azé gondolom, hogy esetleg a részei lennénk; meg tényleg, vki mmondta, hogy állítolag kezdetben rajta kívül nem volt semmi, ígyhát ,csak úgy tudott nekiállni teremteni; hogy önmagát oszotta föl.
2019. jún. 29. 14:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nincsne párom, korai lenne,és még mindig lány vagyok😅😂
2019. jún. 29. 15:08
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Akkor masztizz nyugodtan
2019. jún. 29. 15:09
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem szégyen
2019. jún. 29. 15:10
 17/21 anonim válasza:
95%
Nyitottam csináld csak!A papok,apácák is csinálják,hidd el!
2019. júl. 2. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
ha nem titok , lehet tudni mennyi éves vagy ?
2019. júl. 6. 19:29
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is hívő vagyok és megbeszéltük már ezt a témát egy-két hívő tesóval. A lányok is csinálják maguknak, nem csak a fiúk. Szerintem onnan lehet káros, ha már nem is törekszel házasságra és nem keresel társat sem. Én ffi vagyok és bizony nekem is muszáj néha könnyíteni magamon, mert bizony feszül ott lent a prostata és a here is. A nőknek könnyebb, mert nem veszélyezteti őket a prosztatadaganat-rák és nem folyik el tőlük szinte semmi. Egyébként a Bibliában Onán esetében azért haragudott Isten meg rá, mert a parancsa ellenére! a földre szórta a magját-pedig ott volt a nő! Az igazi kérdés inkább az lenne: Miért olyan nehéz társat találni ?
2019. júl. 28. 10:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem azért mert földre szórta a magját, hanem azért mert nem támasztott utódot a testvérének, akié a csaj voot előtte.
2019. júl. 28. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!