Vezeklésül háromszor el kell olvasnod Tóth Tihamér: Tiszta férfiúság c. hiánypótló művét, mely részletesen taglalja a farokverés káros hatásait! Meg minden más káros hatásait :)
2019. jún. 29. 02:19
3/21 anonim válasza:
Nem. De ha gyakran csinálod és már függő vagy, netalántán már vizuális és erős ingerre is szükséged van, akkor káros lehet a jövőbeni szexuális életedre, ami viszont a jövőbeli partnerednek árthat. Nem a cselekedet káros, hanem a következménye. Ha csak kivered, mert már nem bírod, az normális. De ha már különböző felnőtt filmek kellenek és lassan már csak azt értékeled normálisnak, akkor baj van
2019. jún. 29. 06:57
4/21 tgt válasza:
Nem bűn és nem káros, sőt kifejezetten egészséges. Csináld, amennyit jól esik.
belathato lehetne minden oldalrol a dolog csak akarnod kell gondolkodni rajta
keres part magadnak pl.
olvastal mar barmilyen SzentIrast?
etikai vagy erkolcsi muvet?
hat olvass kezdetnek
Xy4
2019. jún. 29. 07:51
7/21 A kérdező kommentje:
1, vissza olvastam, de amúgy nem muszáj válaszolni
A többieknek pedig köszönöm a választ! Amúgy nem vetek ki semmit😂 lány vagyok, és a családom fele (amiben én élek) keresztény, nem vagyok megkeresztelve, nem olvasok semmi ilyet, de hiszek Istenben és ahogy vki is írta ez egy vallási bűntudat
2019. jún. 29. 11:16
8/21 anonim válasza:
Önzőségre nevel hosszútávon, párodnak kellene csinálni. Sajnos én is csinálom magamnak, szintén nő vagyok. Remélem nem találnak meg privátban a perverzek itt is, ebben a kategóriában.:)
2019. jún. 29. 13:00
9/21 anonim válasza:
Akkor mind bűnösök vagyunk. Mutatnál kérlek bárkit aki fiatalon nem ismerkedett a saját nemiszervével?
2019. jún. 29. 13:28
10/21 anonim válasza:
Sok nőismerősöm például, pedig nem is vallásosak.
Sokan vannak abban a hitben, hogy az önkielégítés a férfiak "kiváltsága".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!