Tudtam, hogy a maszturbálás bűn mégis megcsináltam 17éves fíú vagyok és tudom, hogy még úgyis kísértésbe esek. Ezt hogy tudom akkor teljes őszinteséggel megbánni? Vajon Isten így is megbocsájt?
Ez nem bűn, teljesen természetes, amit csináltál
Isten mindenkit szeret, a gyilkosokat is, te meg csak egy olyan dolgot csináltál, ami teljesen természetes és mindenki csinálja, szóval ezért meg végképp nem fog megutalni vagy ilyesmi
Én régen ugyanebben a helyzetben voltam. 12 éves korom környékén maszturbáltam először, és mivel elég vallásos családom van, nekem is bűntudatom volt emiatt. Mindig megfogadtam, hogy ezt már pedig nem fogom többé csinálni, de persze nem bírtam ki. Sőt még gyónás közben a papnak sem mertem elmondani. Aztán így, "bűnösen" is áldoztam, mert hát a családdal ugye együtt mentünk templomba és nem volt más választásom. Hihetetlenül sz*r érzés volt, pedig semmi rosszat nem csináltam.
Ez csak eltaszított a vallástól és az egyháztól, ez is egy oka annak, hogy ateista lettem (szüleim nagy tiltakozása ellenére). Nagyon sajnálom, hogy még ebben a korban is így befolyásol téged ez az ostoba nézet. :( Remélem, a sok válasz meggyőzött, és te is rájössz, hogy ez nem bűn.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!