Tudtam, hogy a maszturbálás bűn mégis megcsináltam 17éves fíú vagyok és tudom, hogy még úgyis kísértésbe esek. Ezt hogy tudom akkor teljes őszinteséggel megbánni? Vajon Isten így is megbocsájt?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 08:00
12/22 Molyember válasza:
Az univerzum létrehozója, aki a kezdeti semmiből (tudom, tudom, de nem ez a lényeg) megteremtette a szubatomi részecskéket, rendet rakott a káoszban, aminek hatására atomok, majd csillagok keletkeztek, azokból később nehezebb elemek, amikből lettünk mi is; az a lény, amelyik kívül esik a mi világunk korlátain, időben és térben állandó, mindenhol jelen levő entitás szerinted majd azzal fog foglalkozni, hogy húzogatod-e a pöcörődet, és ha igen, akkor megsértődik, és majd jól megbüntet?
13/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy semmiségnek hangzik de nem akarom hogy haragudjon rám
2019. jún. 8. 20:19
14/22 anonim válasza:
És aki ezért haragszik rád az szeret?
15/22 jdfGabrella válasza:
Isten megfogja ezt bocsátani.
16/22 anonim válasza:
Honnan a büdös francból vetted ezt a hülyeséget, hogy bűn?
17/22 anonim válasza:
Ja, elnézést kérek, nem láttam a kategóriát, válaszom vegyétek semmisnek.
18/22 anonim válasza:
Próbáld elkapni a kezdetében a gondolatot és másra gondolni.Azt is mond előtte amikor kísértésbe esel,hogy gonoszság a paráznaság és a maszturbálás.Amikor meglátsz egy nőt,akkor mond,hogy gonoszság lenne szívedben paráználkodni.
Van itt egy idézet:Mert ha az embereknek megbocsátjátok vétkeiket, nektek is megbocsát mennyei Atyátok. Ha pedig nem bocsátotok meg az embereknek, Atyátok sem bocsátja meg a ti vétkeiteket.
Csak próbálj kikecmeregni belőle.Mosd ki a tányért belül először és akkor már kívül is tiszta lesz.Pár napig háborút kell majd vívjál a paráznasággal,de jó lesz a vége.Tarts ki!
20/22 anonim válasza:
Én néha szoktam az öngyilkosságomra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!